Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Το πήδημα του βατράχου leap frog

Αrt1691 Πέμπτη 25 Μάη 2016 Το πήδημα του βατράχου
 Χατζηαναγνώστου Γιώργος                                                            
     Ένα παλιό αφήγημα -ανέκδοτο περιέγραφε εύγλωττα Με μάλλον καυστικό τρόπο τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε την συμπεριφορά ενός βατράχου κατά τη διάρκεια ενός Πειράματος από τον εντολέα. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα καταγραφόταν η δυνατότητα πηδήματος του βατράχου (Leapfrog)  κατόπιν υποδείξεως του εκπαιδευτή .                                                                  
Στην πρώτη προσπάθεια του πειράματος υπακούοντας στις εντολές του εκπαιδευτή στο άκουσμα "βατράχι πηδά " Ο βάτραχος πράγματι πήδηξε και έκανε ένα Leap frog Μήκους 35 100ών.   αφού καταγράφηκε το επίτευγμα προχώρησαν στην δεύτερη προσπάθεια αφού όμως πρωτίστως του είχαν κόψει το ένα το πόδι και το αποτέλεσμα ήταν βέβαια κατά τι μικρότερο παρά το ίδιο βάρος της ηχητικής εντολής την οποία ο εντολέας είχε Προφέρει " Βατράχι πήδα".        
     Συνεχίζοντας το πείραμα σε μια τρίτη προσπάθεια με την εντολή" βατράχι πήδα" ενώ ταυτόχρονα είχαν κόψει το δεύτερο πόδι του βατράχου πράγματι πήδηξε ο βάτραχος ,κατά τι πάλι όμως μικρότερο άλμα λόγω του ότι πλέον ήταν με δύο πόδια .                  
   Οι εντολείς-εκπαιδευτές συνεχίζουν την προσπάθεια τους αφού έκοψαν και το τρίτο πόδι έδωσαν εκ νέου την τρίτη εντολή "βατράχι πήδά" λαμβάνοντας βέβαια ένα τραγικά μικρότερο αποτέλεσμα .  
    Όντας ακόρεστοι οι εντολείς-εκπαιδευτές Δίνουν και την τέταρτη εντολή "βατράχι πήδα" Όπου είναι προφανές ότι ο βάτραχος όντως σχεδόν νεκρός δεν κουνήθηκε καθόλου .              
 Το αποτέλεσμα σύμφωνα με τους Επιστήμονες του πειράματος ήτανε σαφές μετά από πολλά Εurogroup .            
Εάν κόψεις στο βάτραχο και τα τέσσερα του πόδια τότε ο βάτραχος δεν ακούει ....                              
Το αφήγημα παράδειγμα του πειραματόζωου θα μπορούσε πάρα πολύ εύκολα να αποδοθεί στην αποκοπή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας από το σώμα της.                                              Οι οποίες αφού αποκοπούν από το κύριο σώμα Τότε πολύ λογικά δεν θα υπάρχει αναπτυξιακό αποτέλεσμα σε σχέση με το Α.Ε.Π. διότι το σώμα θα είναι νεκρό.                                                      Εάν λοιπόν το πρωτογενές πλεόνασμα το οποίο πρέπει να δημιουργηθεί κατόπιν των μνημονίων αλλά και των επιταγών των εντολέων περιλαμβάνει περικοπές δαπανών(άρα πόδια βατράχου) αλλά και αύξηση της δύναμης της εντολής (αύξηση φόρων) σε μία φορολογική βάση ήδη νεκρή,τότε και πάλι το αποτέλεσμα θα παραμένει το ίδιο .                                                  
        Το σώμα δεν θα ακούει ....θα είναι "κουφό"  .                                             
   Και αυτό να είστε σίγουροι ότι το ξέρουν πολύ καλά

*Ο Χατζηαναγνώστου Γιώργος είναι entrepreneur Μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
. www.fotavgeia.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: