Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΔΥΣΗ ;;

  1. Μην νομίζετε ότι τρώγοντας δεν έρχεται η όρεξη ...Παρατηρήστε τα μερίδια ποσοστιαία που κατέχει το Κράτος (Οι Διοικούντες για να μην παρεξηγηθούμε) στην προσπάθεια να ελέγχουν όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και κατόπιν διάθεσης τους όπου και όπως εκείνοι θεωρούν ότι είναι σωστό .
    Το ενδιαφέρον είναι ότι ανεξαρτήτως πολιτέυματος η γη είναι στοχευμένη από το Κράτος απο την αρχή της συστάσεως της ένοιας Κράτος απο τους διοικούντες.
    Και μέχρις εδώ καλά δεδομένου ότι το Κράτος για να "λειτουργήσει" πρέπει να έχει τον έλεγχο .
    Οταν όμως το Κράτος δεν λειτουργεί ανταποδοτικά προς τον πολίτη δημιουργεί ένα Φεουδαρχικό Κράτος προς όφελος της ολιγαρχίας που συντονίζει και διοικεί το Κράτος μέσω διαπλοκής και διαφθοράς.
    Η ολική απαξίωση της Ελληνικής γης ,έιναι στόχος απαλοτρίωσης από την Κυβέρνηση και τους διαπλεκόμενους έτσι ώστε να ανατρέψουν την μέχρι πρότινος κατάσταση στην Ελλάδα όπου το 85% των ιδιοκτησιών ήταν στα χέρια πολιτών ....
    Η συνέχεια την βλέπουμε στις Σκουριές ,Ελληνικό ,ΟΛΠ ,ΟΛΘ και παει λεγοντας.
    Η καταστροφή μέσω ΤΑΙΠΕΔ συνεχίζεται αμείωτα .
    Εκείνο που πρέπει να διαμηνυθεί με κάθε τρόπο στους επίορκους οι οποίοι πρέπει να δικαστούν με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας ,είναι ότι ανεξαρτήτως υπογραφών απο την μειοδοτική συγκυβέρνηση όλα θα επανεξεταστούν .
    Η Ελληνική γη ανήκει στους πολίτες της επί χιλιετίες.
    Η Μονεταριστική φιλοσοφία και φιλοδοξία των "εκλεκτών" χρειάζεται την αποδοχή των πολιτών που σήμερα, με το 18% πσοσοστό που πήραν πριν λίγα χρόνια απο τους ψηφισάντες ψηφοφόρους τους, δεν την έχουν . .

    Ηρθε η ώρα να φύγουν
    lasfida

Δεν υπάρχουν σχόλια: