Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ:

Χατζηαναγνώστου Γιώργος

 Ποιος κυβερνα;
Η περιπτωση του Σαουδαραβα αντικαθεστωτικου αρθρογραφου της wp δειχνει ακριβως το πως σιωπηρα εξαφανιζεται οτι ενοχλει.Τεμαχισμος; σε αβατα πρεσβειων και τελος.

Ενδεικτικο του πως τα αβατα προστατευονται στα πλαισια διεθνους διπλωματιας 3 εβδομαδες εκαναν οι Τουρκοι για να παρουν αδεια ερευνας.. Το πολυπλοκο αμαρτωλο τριγωνο για την ΣΑραβια (Ιραν Τουρκια Καταρ) ενοχλει την απολυταρχια της ΣΑραβιας!!! Καταλαβαινουμε δηλαδη το οτι το μετρο Δημοκρατιας σταματα στα εκαστοτε αυτοπροσδιοριζομενα ορια ελεγχου των εξουσιων.

Η δικαστικη νομοθετικη εκτελεστικη εξουσια σε καθε χωρα ανισοροπα εκτελειται απο οσους εχουν την νομη.

Ο αυτοπροσδιορισμος των κοινωνιων χανεται σε δαιδαλωδεις διαταξεις νομικιστικες αλλα και στα υπογεια των "ανεξαρτητων"εκτελεστων οπως περιγραφηκε η ομαδα που εφυγε απο ΣΑραβια να παει αεροπορικα στην Τουρκια. Για να εκτελεση το συμβολαιο

Δεν θα μπορουσε κανεις παρα να τρομαζει οταν αντιλαμβανεται οτι η ανθρωπινη ζωη δεν εχει καμμια αξια προκειμενου να διαφυλαχτουν τα κεκτημενα.

Και αναφορικα μιλαμε για τον Κασογκι και οχι καποιο απλο πολιτη που ολως τυχαιως θα αυτοκτονουσε θα ειχε ατυχημα κ.α.

Το αυτοτροφοδοτουμενο καπιταλιστικο συστημα οπως και να εκφερεται λεκτικα με δεξιες η αριστερες λεξεις κινειται στους ιδιους βηματισμους.

Σκοταδισμος,αδιαφανεια.διαφθορα,μυστικες υπηρεσιες προς διαφυλαξη κεκτημενων των εχοντων.

Η εποχη των τερατων ειναι εδω..

Τα ιερατεια ειτε Fed ειτε Goldman ειτε Opec κ.α. εχουν παντα ενα μυστικο εφεδρικο στρατο (κατα Μαρξ) που βαπτιζεται αγνωστος για να επιβληθη.

Ας θυμηθουμε τα προσφατα στην Κριμαια οπου χωρις να πεση σφαιρα προσαρτηθηκε στην Ρωσια απο χωρις σηματα στρατιωτες!!
Ειναι προφανες (sic) οτι αγνωστοι μας διοικουν-εξουσιαζουν επιβαλουν την θεληση τους...

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: