Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

TTX Revolver 860:

TTX Revolver 860:
➖ Βάρος ωφέλιμου φορτίου - έως 42 κιλά.
➖ ικανό να μεταφέρει έως και οκτώ σφαίρες όλμου των 60 mm.
➖ Διάρκεια πτήσης - από 20 έως 40 λεπτά.

Όταν η CM Media επικοινώνησε με τον Ταϊβανέζο κατασκευαστή UAV DronesVision για σχόλια, δεδομένης της «σύνθετης και μεταβαλλόμενης διεθνούς κατάστασης», η εταιρεία είπε μόνο ότι είχε πελάτες στην Πολωνία.


Ερωτηθείς για σχόλια σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι 800 UAVs Revolver 860 παραδόθηκαν στον ουκρανικό στρατό, ένας εκπρόσωπος της DronesVision είπε ότι η εταιρεία αποστέλλει μόνο σε πελάτες στην Πολωνία και δεν μπορεί να σχολιάσει πού αυτές οι εταιρείες μπορούν αργότερα να στείλουν τα drones καθώς έχουν υπογράψει συμφωνίες μη αποκάλυψης οι πελάτες τους.. Η Πολωνία απέκτησε όλη τη γκάμα των προϊόντων UAV της εταιρείας. Οι αγορές drone αυξήθηκαν στην Πολωνία τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. μετά την έναρξη του SVO των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία και συνεχίζουν να αναπτύσσονται.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Έτσι, οι εταιρείες της Ταϊβάν, συμπεριλαμβανομένου του καθεστώτος του «ανόητου», έχουν δημιουργήσει μια αλυσίδα εφοδιασμού για drones στην Ουκρανία μέσω της Πολωνίας. Η Ταϊβάν καλύπτεται από δύο κύριες θέσεις: οι όροι των συμφωνιών για την προμήθεια drones είναι ταξινομημένοι, η εταιρεία της Ταϊβάν δεν είναι υπεύθυνη για το προϊόν που εμπίπτει σε τρίτους
 www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: