Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ.


❗️ΤΑ ΠΟΡΩΔΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ.

✍️Written από Hikaru Kitabayashi✍️

Η σιωνιστική πολιτική οντότητα πιστεύει ότι οι στρατιωτικοί της στόχοι έχουν αποτύχει εξαιτίας των σηράγγων μεταξύ Αιγύπτου και Γάζας. Η κοινή λογική θα δείξει ότι αυτό είναι ανοησία.

Εδώ και πολύ καιρό γίνεται λόγος για ένα δίκτυο τούνελ στη Γάζα. Ένα πρώιμο βίντεο σχετικά με αυτό ξεχωρίζει γιατί δείχνει πόσο εύκολο είναι να καμουφλάρεις τις εισόδους και τις εξόδους των σηράγγων και επίσης γιατί αναφέρει σήραγγες που συνδέουν τη Γάζα, όχι μόνο με την Αίγυπτο, αλλά και με την ίδια τη Σιωνιστική οντότητα.

Όσον αφορά το δίκτυο σηράγγων της Γάζας, δημιουργήθηκε με τη σιωπηρή έγκριση του προέδρου Μουμπάρακ της Αιγύπτου. Οι σήραγγες έγιναν πιο εξελιγμένες καθώς άλλαζαν οι πρόεδροι της Αιγύπτου. Η αιγυπτιακή κυβέρνηση έγινε πιο διεφθαρμένη και το σιωνιστικό καθεστώς επέμενε στην καλύτερη διαχείριση των σηράγγων. Τώρα, τα γεγονότα δείχνουν ότι η Αίγυπτος κερδίζει περισσότερα από τη σιωνιστική κατοχική κυβέρνηση κρατώντας τις σήραγγες κλειστές από ό,τι από τη Χαμάς κρατώντας τις ανοιχτές. Η Αίγυπτος φαίνεται να έχει διακόψει τις προμήθειες των σηράγγων και να μοιράζεται πληροφορίες για να το κρατήσει έτσι, πράγμα που σημαίνει ότι η εισβολή στη Ράφα δεν γίνεται για τη διαχείριση των σηράγγων αλλά μόνο για σκοπούς εξόντωσης.

Αλλά, οι άνθρωποι πάντα παραβλέπουν ότι ένα δίκτυο λαθρεμπορίου μεταξύ της Γάζας, της Δυτικής Όχθης και της σιωνιστικής οντότητας είχε πολλούς λόγους να ανθίσει λόγω των αποφάσεων της σιωνιστικής πολιτικής. Ας εξετάσουμε μερικούς από τους παράγοντες.

Το σιωνιστικό κράτος εξαρτάται από τον στρατό του και από τις δολοφονικές και σαμποταριστικές δραστηριότητες της Μοσάντ. Αυτές οι δραστηριότητες όχι μόνο αποτελούν παραβιάσεις των Δέκα Εντολών, αλλά και τιμωρούνται από τους ποινικούς κώδικες όλων των πολιτικών οντοτήτων του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και αυτού των Σιωνιστών. Αλλά, στην περίπτωση της Μοσάντ, επιτρέπονται, προστατεύονται και τιμώνται από το νόμο. Ο νόμος έχει δημιουργήσει ένα τιμημένο επάγγελμα αφιερωμένο στην εγκληματική αγνόηση της ανθρώπινης ηθικής.

Το σιωνιστικό κράτος, αν και δημιουργεί μια μεγάλη εγκληματική οργάνωση, δεν έχει κανένα μέσο ελέγχου ενός σημαντικού στοιχείου της εγκληματικής παθολογίας. Οι επαγγελματίες εγκληματίες είναι πατριώτες μόνο όσο μπορούν είτε να ικανοποιήσουν κάποια σαδιστική ορμή είτε να αποκτήσουν πλούτο και εξουσία. Σε τέτοιες ομάδες θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που μισούν τους ανθρώπους και θα βάζουν πρώτα το χρήμα.

Επιπλέον, υπάρχει και το θέμα των συνόρων. Ήταν πάντα πορώδη. Το 1948, το σιωνιστικό κίνημα ήταν πολύ άπληστο και απέκτησε μια εδαφική διαμόρφωση που δεν θα μπορούσε ποτέ να προστατευθεί πλήρως. Απέκτησε μικρότερα σύνορα το 1967, αλλά απέκτησε επίσης έναν μεγάλο αραβόφωνο πληθυσμό, πολλοί από τους οποίους έγιναν για πρώτη φορά πρόσφυγες το 1948. Μείωσε τις απώλειές του αποχωρώντας από τη Γάζα, αλλά δημιούργησε περισσότερα προβλήματα δημιουργώντας πολλούς μικρούς αραβόφωνους θύλακες στη Δυτική Όχθη. Τα πορώδη σύνορα αυξήθηκαν. Και, για να προσθέσει στις δυσκολίες, η οικονομία της άρχισε να βασίζεται σε μια μεγάλη, ανύπαρκτη πλέον, προσφορά φτηνού εργατικού δυναμικού από τη Γάζα και τη Δυτική Όχθη.

Τα πορώδη σύνορα, αν και ποτέ δεν συζητήθηκαν ανοιχτά, έχουν γίνει πλέον πολύ πιο σοβαρά. Ένας λόγος είναι ότι το κρυπτονόμισμα και η διπλή υπηκοότητα παρέχουν στην ομάδα των ειδικών της Μοσάντ σε θέματα λαθρεμπορίου πρωτοφανή προστασία. Ένας άλλος είναι η ρευστή φύση των συνόρων σε καιρό πολέμου με τη Γάζα και τους θύλακες της Δυτικής Όχθης. Επίσης, μεγάλες περιοχές του σιωνιστικού βορρά έχουν πλέον αποψιλωθεί, καθιστώντας αδύνατο τον έλεγχο του λαθρεμπορίου σε μεγάλα τμήματα της σιωνιστικής πολιτικής οντότητας. Για ορισμένους πράκτορες της Μοσάντ, αυτό αποτελεί σίγουρα μια επιχειρηματική ευκαιρία που πολλοί θα δυσκολευτούν να αντισταθούν στο να επωφεληθούν. Μπορεί να είναι επαγγελματίες εγκληματίες, αλλά, τελικά, είναι μόνο άνθρωποι και οι άνθρωποι, από τη φύση τους, έλκονται περισσότερο από το χρήμα παρά από τον πατριωτισμό!
www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: