ste-web
 Επειδή παρά την επικινδυνότητα αυτών των φραγμάτων, μέχρι σήμερα ουδείς φορέας κατέφυγε στο ΣτΕ για την ουσιαστική προσπάθεια ακύρωσης του έργου, και επειδή ο χρόνος της προθεσμίας για αίτηση Ακύρωσης εκπνέει (και μετά την εκπνοή σύμφωνα με τον νόμο θα κατοχυρωθεί ως αποδεκτή και εγκεκριμένη η ανωτέρω Απόφαση του ΥΠΕΚΑ), ο Αρχιμ. Χριστόδουλος Αγγελόγλου αναγκάσθηκε να καταθέσει Αίτηση Ακύρωσης της ως άνω πράξεως του ΥΠΕΚΑ στο ΣτΕ, που έλαβε αριθμό κατάθεσης Ε3348/13.10.2014. 

Επίσης κατέθεσε και την υπ’αριθ. ΕΔ-333/13.10.2014 Αίτηση Αναστολής ενώπιον της Επιτροπής Αναστολών.
Θέλουμε να επισημάνουμε ότι η συζήτηση της αίτησης ακύρωσης ορίσθηκε για τις 4 Φεβρουαρίου 2015, μια πολύ σύντομη δικάσιμος πρωτοφανής για τα δεδομένα του ΣτΕ.


Η Πρόεδρος του Ε΄ Τμήματος του ΣτΕ, κα Α. Θεοφιλοπούλου, κρίνοντας ότι ο Δήμος Αριστοτέλη έχει έννομο δικαίωμα παρεμβάσεως στη δίκη, έδωσε εντολή να κοινοποιηθούν στον Δήμο η αίτηση ακύρωσης και η αίτηση αναστολής, και καλεί τον Δήμο εντός 5 ημερών (έως τις 27-10-2014) να καταθέσει τις απόψεις του ενώπιον της Επιτροπής Αναστολών. Παραθέτουμε τις σχετικές εντολές της: