Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Η Ενεργειακή Πολιτικής της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ

Αrt1833 Δευτέρα 10 Οκτωβρη 2016

Η Ενεργειακή Πολιτικής της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ
Business Insider.

Η Χίλαρι Κλίντον είναι κατά του Καναδο-Αμερικανικού αγωγού KeystonePipeline, ο οποίος θα βγάλει στον Κόλπο του Μεξικού τα μπλοκαρισμένα και τεράστια σχιστολιθικά αποθέματα φυσικού αερίου που βρίσκονται στην Αλμπέρτα του Καναδά. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι υπέρ του αγωγού Keystone Pipeline.
Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι υπέρ του να διευκολυνθούν οι Αμερικανικές εταιρείες πετρελαίου, φυσικού αερίου και άνθρακα, ώστε να υπάρχουν χαμηλότερες τιμές ενέργειας και να προσληφθούν σε αυτούς τους τομείς νέοι εργαζόμενοι. Η Χίλαρι Κλίντον φιλοδοξεί στο τέλος της τετραετίας, αν εκλεγεί φυσικά, η μισή ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας των ΗΠΑ να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές (πράσινη ενέργεια).

Αν εκλεγεί η Χίλαρι Κλίντον το Αμερικανικό δημόσιο θα επενδύσει 30 δις δολάρια σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στις περιοχές των ΗΠΑ που τώρα βασίζονται στην παραγωγή άνθρακα.

Και η Χίλαρι Κλίντον και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι υπέρ της παραγωγής πετρελαίου και αερίου στις ΗΠΑ από σχιστόλιθο, αλλά η Κλίντον είπε είπε ότι αν εκλεγεί θα επιβληθεί στις εταιρείες που παράγουν με fracking ένα πιο αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας, που ουσιαστικά σημαίνει υψηλότερο κόστος παραγωγής και υψηλότερες τιμές πώλησης και άρα μικρότερη ανταγωνιστικότητα για τους Αμερικανούς frackers.

Εικόνα





“Here's where Hillary Clinton and Donald Trump stand on energy issues”,Σεπτέμβριος 2016
http://www.businessinsider.com/trump-and-clinton-on-the-issues-energy-policy-2016-9

“Here's where Hillary Clinton stands on energy issues”, Οκτώβριος 2016
http://www.businessinsider.com/clinton-energy-policy-2016-10?nr_email_referer=1&utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_content=BISelect&pt=385758&ct=Sailthru_BI_Newsletters&mt=8&utm_campaign=BI%20Select%20Weekend%202016-10-09&utm_term=Business%20Insider%20Select%20-%20Engaged%2C%20Active%2C%20Passive%2C%20Disengaged



www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: