Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

To barbaros οριζει τους κανονες

Kαμμία εκπληξη για κανεναν..
 Οσο δυο οικονομιες στην κυριολεξια διαλυμενες προσπαθουν να εκμετελευτουν την γεωγραφικη θεση και τα κοιτασματα τοσο το παιχνιδι εντυπωσεων θα συνεχιζεται στο μετρο που μπορει ο καθενας.
Και γΙα την Ελλάδα η παντελής απουσια εσωτερικης συνεοησης απουσιαζει οι κυβερνησεις θα διατεινονται προαπαθειες επιστροφης στην κανονικοτητα.
Γαι την Τουρκια ειναι μονοδρομος επιβιωσης η συμετοχή στο colpogrosso των υδρογονανθρακων στην Μεσογειο
Η οικονομικη της καταρευση εχει ηδη ξεκινησει .
Το ενδιαφέρον στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι η συμμετοχη του Ισραηλ στα εμπολεμα σχεδια της "Ελληνικης" επικρατειας αλλα και οι 'αφανεις" τακτικες Αγγλιας ,Ρωσσιας ,Ιταλιας,Γαλλιας που καραδοκουν για οποια λαθη ..
Προσφατα η Ισπανια ενεκρινε πωληση οπλικων συστηματων στην Σ αραβια. Το εμποριο οπλικων συστηματων ειναι τεραστιο και οι γεωπολιτικες ανακατανομες επιβαλουν επιδειξη ισχυος γαι ολους τοσο οσο τους επιτρεπει η αποτροπη ενος παγκοσμιου οικονομικου κραχ .

Προβλεπεται διασπαση εδαφων απο "κυριαρχες" χωρες και το βλεπουμε με την διπλη τακτικη των ΗΠΑ που εξοπλιζουν τους Κουρδους αλλα ταυτοχρονα σε σημεια κομβικα οπως DEIREZZOR στηριζουν τον ISIS για να μην επικαρπωθουν οι Ρωσσοι τα πετρελαικα κοιτασματα.

Εντασεις τετοιου τυπου αλλα και ασυμετρες οπως ηλεκτρονικος -κατασκοπεια -προβοκατσιες στο καθημερινο παζλ εξισωσης ισχυος.

Εμεις συζηταμε για την "αριστερα" την "δεξια" τον φασισμο τον νεοφασισμό της αριστερας και παει λεγοντας την ωρα που διαλυεται η χωρα χωρις καμμια στρατηγικη παρα μονο τον έλεγχο της εξουσιας με φαινομενα τυπου Παπαντωνιου να προσπαθουν να αλλαξουν την ατζεντα .

Ο ολοκληρωτιμός των [πολιτικων καθεστωτων εμφανης σε ολες τις εκφανσεις της πολιτικης ζωης (Λευκος Πυργος,Λεσβος,ΕΡΤ) προκαλωντας απεχθεια στους πολιτες χωρις κοματικες παρωπιδες.

Η αδυναμια χαραξης κοινης στρατηγικης λογω Γερμανικης επικυριαρχίας ξηλωνει το πουλοβερ της συνοχης της Ε.Ε. και οι μικρες χωρες χωρις επικυριαρχια ειναι ερμαιο διακινησης κεφαλαιων τυπου Σόρος κ.α.

Δεν θα ειναι εκπληξη μια πληρης υπαναχωρηση των ΗΠΑ στις βλεψεις τις Τουρκιας για το Αιγαιο όσο ο Σουλτανος 'ελεγχει" τα πραγματα .
Το πως θα το πλασσαρουν ειναι το θεμα προφανως μεσω Κυπριακου

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: