Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ψηφιακός Φόρος 3%

Ψηφιακός Φόρος
Χατζηαναγνωστου Γιωργος

Ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται.
Στην προσπαθεια τους οι "εγκέφαλοι" οι καλοπληρωμένοι των Βρυξελων να δικαιολογήσουν τα μισθα τους απεναντι στους πολιτες σκαρφιζονται...

Το παιχνίδι των εντυπωσεων αλλα και των συσκεψεων επι συσκεψεων φωστηρων της οικονομιας καλα κρατει για την φορολογηση των μεγαλων ΗΠΑ επιχειρησεων.

Και οσο και να ειναι καποιος εμπαθης απεναντι στο μορφωματικό νεόπλασμα της Ε.Ε. κανεις δεν θα βρεθή να δωσει απαντηση στο πως θα γινει ανακατονομή
εισοδημάτων απο τον ανεπτυγμένο Βορρα στον Νοτο.
Κανεις μεσα απο το μορφωμα δεν θα μπορεσει να αναλυσει το πως το υπερπλεόνασμα το Γερμανικό θα ισοσκελιστη με το "υπερπλεόνασμα" της Μιχαλούς που μοιράζεται σαν ελεημοσύνη στους υπαλλήλους του προτεκτοράτου της Γερμανιας ...

Και βέβαια με ενα Γερμανικό προυπολογισμό ΑΕΠ 3,677 τρισεκατομμύρια USD (2017) τι να μας πη για την ζωή της η "Ψωροκωσταινα" των 203δις.
Σύμφωνα δε με τα στοιχεία της Eurostat για το πρώτο τρίμηνο του 2018, η Ελλάδα καταγράφει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην ΕΕ !!!!(180,4% του ΑΕΠ) και ακολουθούν η Ιταλία (133,4%), η Πορτογαλία (126,4%) και το Βέλγιο (106,3%). Το χαμηλότερο επίπεδο δημόσιου χρέους κατέγραψαν η Εσθονία (8,7%), το Λουξεμβούργο (22,2%) και η Βουλγαρία (24,1%).
Εν προκειμένω περιτευουν τα σχολια οταν με ψίχουλα φιλοδωρηματος εχουν γινει οι Ελληνικοι μισθοι εργασιας ενω οι με χρυσοποικοιλτα ενδυματα "μαναγτζερς" των Βρυξξελών προσπαθουν να κατευνασουν 10,000,000 ψυχες ανάμεσα στην Ευρωπη των 750,000,000 πολιτων.

Η καταστροφική εισοδος με κλειδωμενη ισοτιμια αεναα της Δραχμής στο Ευρω καταδικασε ολες τις Ευρωπαικες χωρες που δεν ειχαν συγκριτκο πλεονεκτημα οικονομικων μεγεθων την ιδια στιγμη που ο Σημιτης πανηγυριζε μπροστα στους ιθαγενεις Ελληνες.

Ας μην ακουμε τα επι πληρωμή παπαγαλακια που προσπαθουν να βγαλουν καμμια ειδηση να αναλυσουν ανεφικτα πραγματα για να τα σχολιασουν και σαν σεναριο ενα ή σεναριο 2.

Η επιθετική πολιτική των ΗΠΑ που βλεπουν να εχουν κατατροπωθη απο την παραγωγική μηχανη ευτελους εργσιακης αξιας της Κινας δεν υπαρχει περιπτωση να αφησει χωρο αναπνοης στην Ε.Ε. θελοντας να τιθασευσει τον "υποτακτικο" της για να επιβιωση η ιδια η Αμερική.

Γκουγκλ και φεισμπουκ με έδρες εργαζομενων σε Ιρλανδια οπου οι χαμηλοι φοροι αποτελουν κινητρο θα πληξουν την ιδια την Ευρωπη της Γερμανιας και οχι τοσο την Γκουγκλ και φεισμπουκ.
Γαι εμας τους αυτοχθονες ιθαγενεις εχει ενδιαφερον ολοι αυτοι που μας εχωσαν στα κολπα τα χανσειτικα να δουμε ποτε θα καταδικαστουν με βραχιολακια αντι να κανουν δωρεαν ιατρικη θεραπεια στους κολητους του Ερρικος οταν οι πολιτες κανουν ακριβές επισκεψεις σε νοσοκομεία που βριθουν ερπετα και μυκητες παρασιτικους

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: