Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΘΥΡΙΔΕΣ



Χατζηαναγνωστου Γιωργος
Η εσωτερική κόντρα Μενσεβίκων Μπολσεβίκων και η κατάληξης της στην Δουμα πέραν των ιστορικών της προεκτάσεων έχει την ίδια κατάληξη τότε όπως και τώρα.
Ας θυμηθούμε λίγο την κατάληξη των Παλαιστινιακών θησαυροθυριδων όταν καταλήφθηκαν από τους Ισραηλινούς..Χρήματα χάθηκαν ως δια μαγείας όπως και οι Τραπεζικοί λογαριασμοι .
Δείτε λίγο και την κατάληξη της τράπεζας της Ανατολής με τα γνωστά 600δις του Σωρα (αληθεια εχθές ειχε δικαστήριο) άφαντα όλα χωρίς ποτέ να επικυρωθούν ..
Ρωτήστε τους Κύπριους τι έγιναν τα χρήματα τους μετά την εισβολή των Τούρκων.

Εαν κάνεις ασχολείται με θυρίδες θα διαπιστώσει εύκολα ότι μεταξύ ενός πιστοποιηθεντος θανάτου και της Ακριβής ώρας θανάτου δημιουργούνται κενά όπου οι "φύλακες" των θυρίδων γνωρίζουν και δημιουργείται μια συνέργεια χωρίς δακτυλικά αποτυπώματα στην Θυρίδα με τον μεσεγγυούχο που έχει εναλλακτικό κλειδί .
Ας μην εξεταστή η υπόθεση ότι ανοίγονται οι θυρίδες όταν και οπότε οι φύλακες θέλουν πάρα τα λεγόμενα μέτρα ασφάλειας κάτι που το είδαμε στο σκάνδαλο το πρόσφατο στην Θεσσαλονίκη με 2,8 λένε εκ..
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Τραπεζική πίστη δεν υπάρχει πλέον και μια έρευνα στα ποσοστα αγορας χρηματοκιβωτιων θα σας πεισει .
Πρωτος πρωτος κλεφτης ειναι παντα το ιδιο το κρατος που διευκολυνει το Τραπεζικο συστημα να υφαρπαζει οτι υπαρχει περιουσιακο στοιχειο ειτε μεσω δεσμευμενων λογαριασμων ειτε μεσω pos που καταληγουν στην ΑΑΔΕ.
Κακως υπαρχει η ψευδαισθηση οτι οι θυριδες ανηκουν στον πολιτη ..
Ανηκουν στον κλειδουχο και οποιον μπορει να ανοιξει ειτε με κλοπη ευθεως ειτε με εισαγγελικη εντολη ειτε με πολεμικη συρραξη ειτε με Τραπεζικο δολο ειτε με Μετρα προαστασιας του Δημοσιου συμφεροντος.

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: