Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕς ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ 120ΔΟΣΕΩΝ

Χατζηαναγνώστου Γιώργος
Οι κυβερνητικές αερολογίες περι ρυθμισεων 120δοσεων ,εξωδικαστικου συμβιβασμου,ρυθμίσεων ΟΑΕΕ κ.α. αφηνουν απ εξω το 99,9% των επαγγελματιών χωρίς οικονομική δυνατότητα ένταξης παραμυθιάζοντας για αλλη μια φορά τους πολιτες.

Με βάση την τριμηνιαία έκθεση του ΚΕΑΟ οι οφειλές προς τον ΟΑΕΕ (πρ. ΤΕΒΕ) ανέρχονται στα μέσα του 2018 στα 14 δις ευρώ. Οι οφειλέτες ανέρχονται σε 581.000. Από αυτούς παραμένουν ενεργοί περιπου 300.000 ενώ οι υπόλοιποι έχουν διακόψει την δραστηριότητά τους καταδικασμένοι σε αργό θάνατο ( πλέον μισθωτοί, άνεργοι, μέτοχοι σε ΙΚΕ, στην μαύρη οικονομία κλπ ).
Από τα 14 δις χρέος μόνο 0,25 δις είναι σε ρύθμιση,
Οταν οι επαγγελματίες είναι περίπου 1,600,000 αντιλαμβάνεστε τα αδιέξοδα σε ολους τους εγκλωβισμένους επαγγελματίες που είναι υπο καθεστώς πτώχευσης χωρίς να είναι πτωχευμενοι .
Σήμερα η είσπραξη από το ΙΚΑ είναι στο 16% και από τον ΟΑΕΕ στο 2%.
Αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε να κάνουμε με απατεώνες που αισχρά κοροϊδεύουν τον κόσμο όταν στοχευμενα δίνουν τα πάντα σε πολυεθνικές και εγκλωβίζουν όλους τους εναπομείναντες να επιχειρούν στην Ελλάδα με φορολογική ασφυξία και κατάσχεση περιουσιών ..
Στην ουσία είναι προφανές οτι αυτό επιθυμούν να βεβαιώσουν χρέη έστω και αδύνατα να εισπραχθούν με τόκους υπερημερίας για να τα εντάξουν στον προϋπολογισμό ...ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: