Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΦΡΑΔΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΔΕΣ ΜΕΡΕΣ
Xατζηαναγνωστου Γιωργος
Ας μην γελιόμαστε.Οι άεργοι του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν ότι όταν πέσουν δεν θα ξαναβρούν δουλειά ούτε με 425€ με μηνιαία σύμβαση.Εκτελούν έργο κατ εντολή και υψηλότατες αμοιβές των επικεφαλής.
Στο δια ταύτα η Μακεδονία του Ίλιντεν που προσπάθησαν να περάσουν οι ανιστόρητα αγράμματοι του ΣΥΡΙΖΑ θα την βρούμε μπροστά μας .Οι αναθεωρητικές προθέσεις της Τουρκίας Αλβανίας αναγκαστικά θα φέρει Βουλγαρία Σερβία απέναντι φέρνοντας ένα γεγονός ανάφλεξης παγκόσμιας σύρραξης
Οι αγράμματοι άεργοι του ΣΥΡΙΖΑ ολετήρες καταστροφής της Ελλάδας στοχευμένα δεν έχουν την ικανότητα να δουν μερικά χρόνια μπροστά όπου κομμάτια της χώρας θα γίνουν βορρά δυνάμεων πέραν των οικονομικών όπου ήδη υπάρχουν φτωχοποιημενοι οι πολίτες μέσω μνημονίων πλέον και σε εδαφική έκταση με απώλεια.
Οι Θλιβεροί παλαμακιστες των άεργων βυθισμένοι στην αγνωσία θεωρούν ότι όπως και οι δοσίλογοι της κατοχής θα έχουν λάδι και μπόμποτα για να ζήσουν.
Οι πρόθυμοι και χρήσιμοι ηλίθιοι πέφτουν όμως έξω .
Η ιστορία του τόπου δείχνει ότι η ιδιοσυστασία των Ελλήνων και ο πατριωτισμός θα στείλει στα σκουπίδια της ιστορίας όλους αυτούς τους γυρολόγους και πρόθυμους γελοίους απατριδες της ιστορίας.
Η επαναφορά του εις-ΠΡΑΤΤΩ στο Κυπριακό θα πείσει άμα τη εμφανίσει για την παράδοση και του Κυπριακού σε βάρος του Ελληνισμού.
Τραγικές μαύρες μέρες από άθλιους γυρολόγους σε βάρος των Ελλήνων.
Στον Καιάδα...

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: