Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ "ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


Χατζηαναγνώστου Γιώργος

Ένα από τα πολλά θλιβερά της χώρας είναι οι πολλοί σύμβουλοι...σύμβουλοι επιχειρήσεων,σύμβουλοι οικονομικοί, σύμβουλοι φοροτεχνικοί σύμβουλοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι,σύμβουλοι σε μια χώρα χωρίς βιομηχανία με υποτυπώδη βιοτεχνία και είναι απορίας άξιον που εργάζονται όλοι αυτοί...Ας μην κουράζονται πολλοί να βρουν το γιατί και το που πώς..
Όταν οι γονείς χρηματοδοτούν με το τα 30 μινιμουμ τα "παιδιά"να σπουδάσουν αυτά τα παιδιά σε μια χώρα χωρίς παραγωγή και ελαχιστότατη συνέργεια Πανεπιστημίων και επιχειρήσεων ικανών το μέλλον βεβαι'οτατο.
Η εκτός χώρας ενδεχόμενη εργασία είναι η μόνη λύση η η είσοδος στην δουλειά του μπαμπά η η αυτάρεσκα συμβουλευτική επιχείρηση με στήριξη πάλι οικογενειακή .
Σε κάθε περίπτωση αυτό το προτεινόμενο μοντέλο ανάπτυξης που καλλιεργείται των λευκών κολλάρων με "εργασία" συμβούλων χωρίς γνωσιακή έμπρακτη εμπειρία είναι θλιβερό αλλά και συνθλιπτικό για την οποία επιστροφή της χώρας σε κανονικότητα....
Χωρίς παραγωγή προϊόντων δεν πας πουθενά και αυτή την παγίδα της εύκολης ζωής που μας καλλιέργησαν εμβόλιμα οι ανταγωνιστές "εταίροι"μέσω πληρωμένων δημοσιογράφων κλπ πρέπει κάποτε να σπάσει .
Δεν είναι τυχαίο ότι δεν βρίσκεις Έλληνες τεχνίτες παρά μόνο αλλοδαπούς.
Δεν είναι μόνο η στοχευμένη ύφεση αλλά η κουλτούρα ζωής .όπου έχει αναμονή για να συντεθούν τυποποιημένα έπιπλα από πολυκαταστήματα..
Ωιμε .
Κατά τα άλλα βρίθουν τα λεκτικά συνέδρια ανάλυσης αλλά και παραγωγικής ανασυγκρότησης. Από λευκά αλέκιαστα κολλάρα.
Δις ωιμε
Αυτή η χώρα δεν έχει σωσμό .

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: