Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

H EΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Χατζηαναγνωστου Γιώργος

Τα όσα τραγικά σχεδιάζονται και εφαρμόζονται στην χώρα μας καθημερινά γράφονται στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο . Η κατάσταση η οικονομική της χώρας με εθνομηδενιστικη κυβέρνηση πέραν της πλήρους υποταγής και εφαρμογής μέτρων πειθαρχίας έχει και απώλεια εδαφών.
Μετά τον β παγκόσμιο όπως "μεγάλωσε" η χώρα έτσι τώρα για καθαρά γεωπολιτικούς λόγους χρειάζεται από ΗΠΑ Τουρκία πρωτίστως και ΕΕ Αγγλία να χρησιμοποιήθη σαν νομικά εκτελεστέο υπόδειγμα και οικονομικά σαν μοντέλο υποταγής .
Μετά τα Σκόπια η Κύπρος έχει σειρά, για αυτό και βιάζεται η κυβέρνηση των άεργων του ΣΥΡΙΖΑ να εκχωρήσουν ιστορικά κεκτημένα ως δεδομένο της επιβολής εξουσίας απέναντι στην δημοκρατική συνείδηση αφαιρώντας την ιδιοσυστασία των Ελλήνων.
Παρατηρώντας τα διεθνή θα δη κανείς πληθώρα τακτικών κινήσεων προς "επίλυση"Κυπριακού με απελευθέρωση πώλησης οπλικών συστημάτων στην Τδκ και προσπάθεια ισότιμης μεταχείρισης των ΤΚ εποίκων με τους γηγενής ΕΚ
.Αυτόματα αυτό ενισχύει τον ρόλο της Τουρκίας και επιτρέπει defacto την τυποις νόμιμη εξόρυξη υδρογονανθράκων.
Ταυτόχρονα η αδρανοποίηση δικτύων εναέριας κυκλοφορίας και μεταφορά ελέγχου των lot αεροδιαδρόμων στους Ιταλούς θα σημάνει διαχειριστικό έλεγχο του Αιγαίου από θεσμικά όργανα και συνδειαχειρηση με τους Τούρκους.

Δεν είναι τυχαίος ο "παροπλισμός"των δικτύων εναέριας κυκλοφορίας και ενώ αυτό που φαίνεται με την πίεση της Τουρκίας σαν επί επιχειρησιακή έρευνα διάσωσης πρακτικά είναι πίεση κατάρρευσης του εναέριου ελεγκτικού συστήματος και ανάδειξη κενών επιτήρησης λόγω παλαιότητας συστημάτων.

Δυστυχώς το ΝΑΤΟ συναινεί παραπλανώντας ως φίλιος οργανισμός ενώ υποσκάπτει την κυριαρχία της χώρας για αυτό και υπάρχει συνέπεια δέσμευσης πόρων 2ο/ο των Ελλήνων ως υπερβάλλον καλοπληρωτής των αναγκών των ΗΠΑ ενώ η χώρα πεθαίνει.

Είναι σίγουρο ότι Τσίπρας Καμμένος έμαθαν πολλά μυστικά μη ανακοινώσιμα και ότι διαχειρίστηκαν κονδύλια τεράστια αφανή τύπου εις-ΠΡΑΤΤΩ.

Η ιστορία δείχνει ότι σε ένα πεινασμένο και χωρίς καμία παραγωγική ικανότητα λαό βρίσκεις εύκολα επί χρημασοι η επί ονομαστική δόξα σύγχρονους Εφιάλτες.Γουσηδες.

Η μόνη λύση απέναντι στην σχεδιαζόμενη Εθνική καταστροφή από ΣΥΡΙΖΑ και συν αυτώ εφιάλτες είναι η παλλαϊκή συσπείρωση όπως η σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα και ο απομονωτισμός των προδοτών και εκμαυλιστων της Ελλάδας στις προσεχείς εκλογές.

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: