Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ψευδαισθησεις πολιτικης



Ο ΠΘ μην έχετε την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι δεν ήξερε το αποτέλεσμα % διαφοράς.
Απλά ήλπιζε ότι θα μπορούσε να το διαχειριστή με αξιοπρέπεια εάν ήταν "μικρό" ακόμα και με 5%. Το πρόβλημα της στροφής αποτομα σε εκλογές είναι η ολική αδυναμία πάγκου.
Όταν όλες οι περιφέρειες όλες οι δήμοι όλα τα συνδικαλιστικά όργανα τα επιμελητήρια κλπ ελέγχονται από άλλους είναι προφανές ότι δεν διαχειρίζεται αυτό πολιτικά και δεν μπορεί να εφαρμοση καμμια πολιτική.

Σε συνδιασμό με την προφανή αδυναμία νέων πολιτικών που μπορούν να εκφράσουν μια νέα στρατηγική προσθετωντας εξαμβλώματα τύπου Δανεζη Κουντουρα κλπ γαι να κρατηθη στην εξουσία το τέλος ήταν ήδη προδιαγεγραμενο.

Η στρατηγική και μεταπήδηση του φυσικού προσώπου Τσιπρα στην ευρωβουλή σαν διεθνής παράγοντας είχε ήδη καταρευσει μετά τον διαφαινόμενο σοβαρότατα καταποντισμό των Σοσιαλιστών της Ευρώπης και την άνοδο των Εθνικιστών.

Οι αηδίες του Βαρουφακη περί ευρωπαικου διεθνισμού είναι άλλο ένα αφήγημα για να έχουν κάτι να λένε οι χωρίς ένα εργατικό ένσημο για την Ευρώπη των λαών με καλοπληρωμένους μισθούς σε έδρανα που δεν εκφράζουν τίποτα όταν όλα ελέγχονται από την κομισιον.

Πρακτικά ο Βελοπουλος πήρε κοματια της χρυσής αυγής που χωρίς χρήματα με αποκλεισμό στα μέσα και χωρίς ρήτορες που μπορούν να εκφράσουν κάτι αξιόπιστο οικονομικά ήταν δεδομένη παρά την δυσαρέσκεια του κόσμου για τον αποκλεισμό από το δημοκρατικό τόξο.

Οι εξελίξεις στο συνοθυλευμα των άεργων θα είναι ραγδαίες χωρίς όμως επιστροφή δεδομένου ότι παγώνουν οι προσλήψεις ένα Τούρκικο πρεσινγκ ακρωτηριασμού της χωράς είναι on line και την οικονομία να προσθέτει χρέη 1δις μηνιαίως όφειλες.

Το κράτος του Δημοσίου με χιλιάδες κηφήνες να ψάχνουν να χωθούν κάπου πρέπει με κάποιο τρόπο να σταματήσει και η χωρά να αποκτήσει παραγωγική κουλτούρα κάτι που βεβαία η ΕΕ με κανένα τρόπο δεν θέλει,

Ήδη αντιμετωπίζει φοβερά τραπεζικά προβλήματα και βύθισμα παράγωγης στην αυτοκινητοβιομηχανία της πιεζόμενη από το τικ του τακ μεταξύ Κίνας ΗΠΑ και καταρευση του άξονα Τουρκιάς Γερμανίας σε πολεμικές συμπαραγωγές.

Η χωρά βαθειά βυθισμένη στην ύφεση και την ανεργία χωρίς Τράπεζες με κόκκινα δάνεια εκατομυρια οδηγείται σε νέο μνημόνιο πάνω στο υφιστάμενο μνημόνιο με στόχο την ραγδαία αποκρατικοποίηση των πάντων στο όνομα των επενδύσεων.

Οι ολικά ανίκανοι άεργοι αμόρφωτοι αγράμματοι του Σύριζα με ιδεοληψίες και ασυνέπεια λόγω πλήρους άγνοιας παράγωγης πλούτου θα σφαχτούν να σώσουν το τομάρι τους σε μια καρεκλά.

Κάτι που ήδη πολλοί έχουν κάνει με δέσμευση πλήρωσης θέσης για 2-4ετη σε κρατικούς οργανισμούς.

Όπως και να έχει η ολική ανικανότητα τους παρά τα εφυολογήματα δήθεν ανάπτυξης αποδεικνύει πόσο οπορτουνιστές και ανίκανοι είναι.

Ο πολίτικος αντγωνισμος τύπου ΚΙΝΑΛ εάν δεν εκδιώξει τα βαρυδια τύπου Βενιζέλου Παπανδρέου κλπ δεν μπορεί να προχωρήσει δυναμικά για πρωταγωνιστικό ρόλο

Η ΝΔ στοχεύει να είναι σοβαρή όσο μπορεί με χιλιάδες μνημονιακες δεσμεύσεις που οδηγούν σε πλήρη αφανισμό τους μικρομεσαίους και εθνική σύνταξη 230€ και μισθό 350€ με το πρόσχημα της ανταγωνιστικότητας.

Το εσωτερικό ξεκαθάρισμα των στελεχών του Σύριζα με δόγμα το "ο σώζων εαυτόν σωθητω" θα οδηγήσει σε αφανισμό τους άεργους που χωρίς κουτάλα πια δεν έχουν δύναμη να προτεινου κάτι ουσιαστικό ενόσω 4χρονια ήταν οι ολετήρες της καταστροφής της χωράς της διχόνοιας του λαικισμου του φασισμού της νέας δεξιάς του ΣΎΡΙΖΑ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι πολίτικοι ηγέτες σε κόμματα που στηρίζουν την κοματοκρατια βυθίζονται καθημερινά στο πως θα σώσουν το πορτοφόλι τους ΚΑΙ Μόνο με κρατική χρηματοδότηση αφήνοντας κυριολεκτικά έρμαιο της κοματοκρατιας τους πολίτες.

Στοχευμενα προγράμματα ανάπτυξης της παράγωγης της χωράς δεν έχει κανένα κόμμα με αερολογίες μόνο στοχεύοντας σε καζίνο αθηναικη ριβιερα τουρισμό βυθίζοντας απελπιστικά την χωρά ενώ η λέξη καινοτομία συστηματικά κατακρεουργείται από καθηγητές Πανεπιστημίων που δειχνουν εμφατικα την αδυναμια συνδεσης της με την παραγωγη ενω προσπαθούν να πουλήσουν δηθεν άυλη τεχνολογία την ώρα που η Κίνα χτυπάει ευθέως την GOOGLE μεσώ 5G.

Εάν δεν απεγκλωβιστη η χωρά από κρατικοδίαιτους κηφήνες με βάση την παραγωγική ανασυγκρότηση θα κλωθωγυρναμε γύρω από γόνους η όσους τραβάνε από χρηματοδότες αφανείς.

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: