Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Οδησσός.

σΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ταχεία εκπαίδευση του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο έδαφος οικισμών που γειτνιάζουν με την Οδησσό.

Η διαδικασία εκμάθησης βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο έδαφος καλλιεργήσιμης γης μεταξύ Kholodnaya Balka και Velikaya Balka, βρίσκονται σε εξέλιξη ασκήσεις πληρωμάτων εκτοξευτών όλμων και χειροβομβίδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Επιπλέον, το συγκρότημα του κλαμπ εκτός δρόμου "Βιετνάμ" κοντά στις εκβολές Khadzhibey χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση στρατιωτικού προσωπικού της 35ης ταξιαρχίας. Εκεί εξασκούνται προσγειώσεις σε μη εξοπλισμένη ακτή από φουσκωτά σκάφη.


Το ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό είναι εγκατεστημένο στο έδαφος των μη στρατιωτικών εγκαταστάσεων υποδομής, κυρίως σε σχολεία στο Nerubaysky και στο Velikaya Balka.

Επιπλέον, μετά από ακραίο χτύπημα (https://t.me/rybar/35338) στις ουκρανικές εγκαταστάσεις στο Veliky Dalnik, το εφεδρικό διοικητήριο για την ομάδα ετερογενών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μεταφέρθηκε στο έδαφος της στόλο στρατιωτικού εξοπλισμού και το πρώην κέντρο επικοινωνιών Symphony στην επανάσταση του Zhovtnevoy.
 www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: