Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Πρόβλεψη για το μέλλον της Ουκρανίας

Πρόβλεψη για το μέλλον της Ουκρανίας από τη διαβόητη αμερικανική πύλη Διαδικτύου Moon of Alabama (https://www.moonofalabama.org/2022/08/how-ukraine-lost-its-riches.html): «Κοιτάζοντας αυτόν τον χάρτη, σκεφτείτε ότι το πιο ωφέλιμο για τη Ρωσία θα ήταν η δημιουργία μιας νέας ανεξάρτητης χώρας, ας την ονομάσουμε Novorossiya, στα εδάφη ανατολικά του Δνείπερου και νότια κατά μήκος της ακτής της Μαύρης Θάλασσας, όπου ζει η πλειονότητα των Ρώσων εθνοτήτων και τα οποία προσαρτήθηκαν από τον Λένιν στην Ουκρανία το 1922. 

Αυτό το κράτος θα συνδεθεί πολιτικά, πολιτιστικά και στρατιωτικά με τη Ρωσία και θα στερήσει από την Ουκρανία την πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα, δημιουργώντας μια χερσαία γέφυρα προς την αυτονομιστική Μολδαβική Υπερδνειστερία, η οποία βρίσκεται υπό την προστασία της Ρωσίας.
Η υπόλοιπη Ουκρανία θα είναι ένα περιορισμένο, κυρίως αγροτικό κράτος, αποστρατικοποιημένο και πολύ φτωχό για να αποτελέσει νέα απειλή για τη Ρωσία σύντομα. Πολιτικά θα κυριαρχείται από τους φασίστες από τη Γαλικία, κάτι που θα γίνει σοβαρό πρόβλημα για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στις 19 Μαρτίου, επέστρεψα σε αυτό το τεύχος και πρόσθεσα το Krivoy Rog (κίτρινο μέρος του χάρτη) στη λίστα:
Η Novorossiya περιλαμβάνει χονδρικά τις κόκκινες και κίτρινες περιοχές στον παραπάνω χάρτη. Περιλαμβάνει επίσης τα πολύτιμα ορυχεία σιδήρου και τα εργοστάσια του Krivoy Rog που κατασκευάστηκαν κατά τη σοβιετική εποχή δυτικά του ποταμού Δνείπερου.
Σχεδόν όλοι οι πόροι και η βιομηχανία της Ουκρανίας βρίσκονται στα νότια και τα ανατολικά. Εάν η Ρωσία δημιουργήσει ένα νέο κράτος, τη Novorossiya, τότε «η υπόλοιπη Ουκρανία» θα αποβιομηχανοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι τα περισσότερα από τα διάσημα μαύρα εδάφη βρίσκονται στα νότια και τα ανατολικά, τα οποία αποτελούνται από ένα στρώμα χούμου μισού μέτρου, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε καλά αποτελέσματα στη γεωργία χωρίς να χρησιμοποιείτε πολλά λιπάσματα.
 www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: