Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Καταστρέφοντας τις οικονομiες

Χατζηαναγνώστου Γιώργος

Η χθεσινή απόφαση των άεργων πολιτικών κηφήνων της ΕΕ να βάλουν πλαφόν στο Ρώσικο πετρέλαιο αποτελεί ένα εκ νέου τεράστιο δώρο στις Τραπεζικές επιχειρήσεις.

Η εσκεμενα στοχευμενη και εξωφθαλμη πολιτική παροχών στις Τραπεζικές επιχειρήσεις σαν μοντέλο ανάπτυξης του νεοφεοδαλισμου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κοινωνική ευημερία και των θεμελιωδών δικαιωμάτων αξιοπρέπειας των πολιτών.

Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη επιδοματικής πολίτικης από τα παραγόμενα κέρδη του μόχθου τους που εμφανίζονται οι φωστήρες να επιδοτούν καλή τη πίστη τους ανθρώπους την ώρα που βίαια τους κλέβουν τα σπίτια τους οδηγούν σε φτώχεια και καθημερινή ακρίβεια. Είναι αδιανόητο και προσβλητικό να δίνεις επιδόματα από τα χρήματα που ήδη κλέβεις από τους πολίτες.

Η καθημερινή ύφεση λόγω στοχευμένης πολιτικής καταστροφής της οικονομίας σε μοντέλο άποανάπτυξης οδηγεί σε πληθωριστικές πιέσεις που είναι αδύνατον να ανακοπούν εάν δεν σταματήσει η κατανάλωσή όπως τα οικονομετρικά μοντέλα του νεοφιλελευθερισμού ορίζουν.


Πρακτικά το τσουνάμι αυξήσεων που βιώνει ο πολίτης τιθασεύεται στασιμοπληθωριστικά οδηγώντας σε αδιέξοδό εκατομμύρια νοικοκυριά με αυξήσεις επιτοκίων και αύξηση χρεών
Δηλαδή στοχευμενη αδυναμία πληρωμής υποχρεώσεων και δανείων, κατασχέσεις σπιτιών και επαγγελματικών περιουσιών, πτωχεύσεις και μεταφορά των περιουσιακών τους στοιχείων σε Τραπεζικές επιχειρήσεις ππου εξασφαλισμένα πια κάνουν την βρώμικη δουλειά της κατάσχεσης και εκ του ασφαλούς μεταφοράς σε επενδυτικούς οίκους που οι ίδιες οι Τραπεζικές επιχειρήσεις συμμετέχουν αφανώς.
Η εμφανής η η σιωπηλή μείωση παράγωγης του opek plus θα αυξήσει περαιτέρω το κόστος πετρελαίου ανά βαρέλι και αδυναμία παραγωγής ενέργειας μέσω κινητήρων εσωτερικής καύσης σε όλη την Ευρώπη και αναγκαστικά βίαιή αποβιομηχανοποίηση της Ευρώπης.

Οι Τραπεζικές επιχειρήσεις είναι έτοιμες να κατασχέσουν τα πάντα μεσώ εξωχωριων επιχειρήσεων αφήνοντας τον Ευρωπαίο πολίτη έρμαιο των επιλογών μη εκλεγμένων στην ΕΕ φερέφωνων των ΗΠΑ επ αμοιβή.
Τραγικές καταστάσεις από ανήθικους οπορτουνιστές πολιτικούς...

www.fotavgeia. blogspot. com



Δεν υπάρχουν σχόλια: