Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η έυγλωτη κατάρευση της μεθοδευμένης αποδόμησης της εργασίας με αριθμούς έστω και αν καταγράφονται σαν εργαζόμενοι !!! αυτοί που απασχολήθηκαν έστω και μια ώρα απασχόλησης !!!!

Πρακτικά κάτω απο 1,000,000 εργαζόμενοι με εβδομαδιάια χαμηλόμισθη απασχόληση "στηρίζουν" το οικονομικό σύστημα κάτι που ακόμα και για πρωτοετή οικονομικό φοιτητή είναι απαράδεκτο σε χώρα που θέλει να είναι αυτάρκης.


Αυτό είναι το σημερινό σύστημα που οι αριθμολάγνοι τεχνοκράτες χωρίς ένα εργατικό ένσημο, προσπαθούν να οδηγήσουν σε πλήρη απαξίωση της εργασίας οδηγώντας σε χιλίαδες αυτοκτονίες και εκποίηση περιουσιακών στοιχείων προς όφελος των Τραπεζικών επιχειρήσεων .

Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι το πειραματόζωο Ελληνας δεν αντιδρά περιμένοντας το θάυμα ,περιμένοντας κάτι να κάνει την υπέρβαση ενω εκεινος στωικά παρακαλάει τους πολιτικούς του να "γλύψει κάποιο κόκαλλο".

Καθημερινά βιώνουμε σκηνές τρέλλας παρατηρώντας χιλάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να σχολιάζουν και να παρατηρούν την κρίση κρίνοντας μπροστά στο "ανοικτό" μαγαζί ότι "δεν βγαίνει" ,"δεν χτυπάει τηλέφωνο" "δεν μπαίνει πελάτης".

Ο ραγιαδισμός έχει περάσει μέσα απο τα ΜΜΕ στο πετσί του Ελληνα ,αναγκάζοντας αρκετούς να πουν υπάρχει ακόμα λίπος......

Εαν δεν βγη ο κόσμος στους δρόμους έαν δεν δηλώσει ολοκληρωτική πολιτική ανυπακοή , θα δέχεται καθημερινά χτυπήματα απο οικονομικά τρομοκρατικά νέα μέτρα , απο καταστολή με αστυνομική ανομία ......

ΑΝΤΙΔΡΩ - ΖΩ - ΥΠΑΡΧΩ - ΔΕΚΔΙΚΩ .

LASFIDA

Δεν υπάρχουν σχόλια: