Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΛΥΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ PUZZLE ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ


Αθήνα 19/4/2013
Η αισχρή και ντροπιαστική επίθεση στην Βοστώνη ήδη κυλά την 4 μέρα μετά με διαφαινόμενη απόδοση ευθυνών σε 2 Τσετσένους Ισλαμιστές εκ των οποίων ο ένας είνα ήδη νεκρός 
 Αν μπορέσουμε με ηρεμία και oχι με τηλεοπτική ταχύτητα προς αποφυγή εντυπώσεων πέραν της σαφέστατης καταδίκης της πράξης και σύμφωνα με τα δεδομένα που προκύπτουν συνεχώς υπάρχει έντονη αμφισβήτηση περί της ορθότητος ανάλυσης των δεδομένων απο την άλλη μεριά του Ατλαντικού .

Σας παραθέτουμε 5 καταγραφές προς ανάλυση 

 
1. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Την Δευτέρα γράφτηκε το παρακάτω μήνυμα και εστάλει στο site του david icke.

"Εργάζομαι σε μια επιτροπή ασφαλείας και μόλις έλαβα εντολή να αρχίσω την καμπάνια μου, μια καμπάνια που δουλεύουμε για τους τελευταίους 2 μήνες. Τώρα όλα βγάζουν νόημα.

Θα είμαι όσο πιο σύντομος μπορώ
Θα χρεώσουν αυτό το γεγονός σε έναν άνδρα 19-20 ετών και θα που ότι το έκανε διότι είναι ασταθής ψυχολογικά. Θα βρουν οπλισμό και ένα Bιβλίo της NRA (ένωση οπλοκατόχων αμερικής) στο σπίτι του.

Θα πουν οτι φταίει μια ειδική σκόνη για την έκρηξη και δεν θα έπρεπε να πωλείται στο κοινό. Θα το πουν αυτό διότι η σκόνη ή το μπαρούτι που χρησιμοποιείται στις σφαίρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκρήξεις και έτσι πρέπει να περιοριστεί και να φορολογηθεί ο αριθμός των σφαιρών που μπορεί να αγοραστεί από το κοινό.

Φωτογραφία: ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Την Δευτέρα γράφτηκε το παρακάτω μήνυμα και εστάλει στο site του david icke. 

"Εργάζομαι σε μια επιτροπή ασφαλείας και μόλις έλαβα εντολή να αρχίσω την καμπάνια μου, μια καμπάνια που δουλεύουμε για τους τελευταίους 2 μήνες. Τώρα όλα βγάζουν νόημα.

Θα είμαι όσο πιο σύντομος μπορώ
Θα χρεώσουν αυτό το γεγονός σε έναν άνδρα 19-20 ετών και θα που ότι το έκανε διότι είναι ασταθής ψυχολογικά. Θα βρουν οπλισμό και ένα Bιβλίo της NRA (ένωση οπλοκατόχων αμερικής) στο σπίτι του. 

Θα πουν οτι φταίει μια ειδική σκόνη για την έκρηξη και δεν θα έπρεπε να πωλείται στο κοινό. Θα το πουν αυτό διότι η σκόνη ή το μπαρούτι που χρησιμοποιείται στις σφαίρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκρήξεις και έτσι πρέπει να περιοριστεί και να φορολογηθεί ο αριθμός των σφαιρών που μπορεί να αγοραστεί από το κοινό.

Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί θα χάσω την δουλειά μου και θα αντιμετωπίσω εγκληματικές κατηγορίες. Σας παρακαλώ μην τους αφήσετε να την γλυτώσουν. Θα βρουν τον "ύποπτο" μέχρι το τέλος της εβδομάδας και η επιδρομή είναι προγραμματισμένη για την παρασκευή. Αυτό ήταν ένα στημένο γεγονός. Οι άνθρωποι που επλήγησαν στο γεγονός είναι αληθινοί όμως το γεγονός ήταν στημένο (η εκρήξεις στον Μαραθώνιο). Μην τους αφήσετε να μας αφαιρέσουν τα δικαιώματά μας."

Τώρα... σας λέμε εδώ και μέρες οτι βρωμάει δουλειά εκ των έσω η υπόθεση
Το fbi αγνοεί τους άνδρες με τα τσάντες στην πλάτη στην σκηνή των εκρήξεων στον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Τι γυρεύαν όλοι αυτοί εκεί; Οι αρχές δεν μας λένε. "Άλλες φωτογραφίες εκτός από αυτές που σας δείχνουμε εμείς, δεν θα θεωρούνται αξιόπιστες" δηλώνει το fbi.Δηλαδή μην μας ρωτάτε για τις φωτογραφίες που δείχνουν ντυμένους πεζοναύτες τύπου blackwater να ελέγχουν την κατάσταση και να έχουν ειδικό εξοπλισμό... γιατί την βάψαμε, δεν  έχουμε τι να πούμε.  Δηλαδή θα σας πούμε εμείς τι είναι αλήθεια και τι όχι....  Το αν θα επαληθευτεί το μήνυμα θα το δούμε τις επόμενες ώρες. Πάντως στις ειδήσεις δεν έχει ακουστεί ότι ανήκει κάπου ο μικρός. Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση έχει πολλές τρύπες. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί θα χάσω την δουλειά μου και θα αντιμετωπίσω εγκληματικές κατηγορίες. Σας παρακαλώ μην τους αφήσετε να την γλυτώσουν. Θα βρουν τον "ύποπτο" μέχρι το τέλος της εβδομάδας και η επιδρομή είναι προγραμματισμένη για την παρασκευή. 
Αυτό ήταν ένα στημένο γεγονός. Οι άνθρωποι που επλήγησαν στο γεγονός είναι αληθινοί όμως το γεγονός ήταν στημένο (η εκρήξεις στον Μαραθώνιο).
 Μην τους αφήσετε να μας αφαιρέσουν τα δικαιώματά μας."

Τώρα... σας λέμε εδώ και μέρες οτι βρωμάει δουλειά εκ των έσω η υπόθεση


Το fbi αγνοεί τους άνδρες με τα τσάντες στην πλάτη στην σκηνή των εκρήξεων στον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Τι γυρεύαν όλοι αυτοί εκεί; Οι αρχές δεν μας λένε. 

"Άλλες φωτογραφίες εκτός από αυτές που σας δείχνουμε εμείς, δεν θα θεωρούνται αξιόπιστες" δηλώνει το fbi.Δηλαδή μην μας ρωτάτε για τις φωτογραφίες που δείχνουν ντυμένους πεζοναύτες τύπου blackwater να ελέγχουν την κατάσταση και να έχουν ειδικό εξοπλισμό... γιατί την βάψαμε, δεν έχουμε τι να πούμε. Δηλαδή θα σας πούμε εμείς τι είναι αλήθεια και τι όχι.... 

Το αν θα επαληθευτεί το μήνυμα θα το δούμε τις επόμενες ώρες. 

Πάντως στις ειδήσεις δεν έχει ακουστεί ότι ανήκει κάπου ο μικρός. Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση έχει πολλές τρύπες.

2.Αnti-ntp.net.


 όχι μωρέ, δεν είναι δουλειά εκ των έσω (false flag operation) απλά τυχαία κάτι πεζοναύτες βρέθηκαν εκεί με μαύρο back pack και ασύρματη επικοινωνία σε μια τυχαία άσκηση που κατα σύμπτωση είχε να κάνει με εκρηκτικά...

. http://www.infowars.com/boston-bombing-culprits-found/

 3. ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟ  DEFENCENET ME ΤΟΝ ΚΑΤΩΘΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ 
 
ΣΤΟ FAMILY GUY ANAΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ!
04/17/2013 - 09:03
Η επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης μέσα από το επεισόδιο του Family Guy…!
Τα συγκεκριμένα videos αποτελούν 2 διαφορετικές εκδοχές ενός επεισοδίου που μας δείχνει την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης…! Ναι, καλά διαβάσατε.

 Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι αυτό το επεισόδιο, ή αν θέλετε αυτά 2 διαφορετικά επεισόδια, όπως θα δείτε και στο link του Wikipedia, έχουν ως ημερομηνία δημοσίευσης τις 17 Μαρτίου του 2013.

Σε αυτά τα 2 διαφορετικά videos λοιπόν παρουσιάζονται 2 διαφορετικές εκδοχές επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε έναν κύριο ο οποίος κερδίζει τον Μαραθώνιο… οδηγώντας ένα αυτοκίνητο με το οποίο σκοτώνει όποιον βρίσκει μπροστά του…!

Στο δεύτερο video, στην εκδοχή ενός εντελώς διαφορετικού επεισοδίου της ίδιας θεματικής ενότητας, βλέπουμε ότι ο ίδιος ο κύριος «άθελα» του βοηθάει μια τρομοκρατική οργάνωση να πυροδοτήσει τους βομβιστικούς μηχανισμούς μέσω κινητών τηλεφώνων….!

Σίγουρα είναι από τα πράγματα τα οποία εκ πρώτης όψεως δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε πλήρως. Ποιος μας λέει ότι δεν προστέθηκε κάτι μετά την επίθεση, κυρίως για το δεύτερο video, ή και το αντίθετο;

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι για άλλη μια φορά το «Παγκόσμια Σύστημα», παίζει ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι εις βάρος ανθρώπινων ζωών, με σκοπό ίσως την δημιουργία πολεμικού κλίματος προς τους «τρομοκράτες», που όπως άρχισε ήδη να ακούγεται, όλες οι αρχές συγκλίνουν σε οργανώσεις ισλαμιστών…! Και μετά ήρθε και ο σεισμός στο Ιράν…! Τυχαίο…;  (ellinikiafipnisis.blogspot.gr)



ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ FACEBOOK !!

Και σε βίντεο η σελίδα του facebook που φτιάχτηκε δυο μέρες πριν τον βομβαρδισμό στην Βοστόνη! 

http://youtu.be/n4l9yK6vtCU
 4.
FALSE FLAG ATTACK  
Τι σημαίνει ο όρος false flag attack που αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι μετα την επίθεση στην Βοστώνη ;
Ο όρος προέρχεται από την ναυτική εχθροπραξία.
Για αιώνες, τα πλοία έχουν πλεύσει κάτω από μια σημαία, που προσδιορίζει την εθνικότητά τους.
Σε περιόδους του πολέμου, τα πλοία αλλάζουνι πολλές φορές την εθνική σημαία για να ξεγελολυνι τα άλλα σκάφη που προσπάθησαν να επιτεθούν ή να ξεφύγουν από.

Θα εμφανιστή , με άλλα λόγια, μια "ψευδής Σημαία".

Ο όρος στη συνέχεια επεκτάθηκε σε κάθε σενάριο σύμφωνα με το οποίο μια στρατιωτική επίθεση έγινε από ένα άτομο ή οργάνωση που προσποιείται ότι είναι κάτι άλλο.

Τα σενάρια δίνουν και παιρνουν ενω η μάχη για την διαδικασία κατοχής όπλων στην Αμερική το οπόιο είναι ιστορικής σημειολογίας για τους Αμερικάνους και αναπόσπαστο κομάτι της ζωής τους όπως και τα σπαστά μαχαιράκια τσέπης για κάθε Γάλλο συνεχίζεται αμείωτη .
Η καταδίκη της επίθεσης προφανής ,η προβοκάτσια ;
lasfida
http://youtu.be/HvQIDZBz7PE

5. Η μήπως έχει να κάνει με έλεγχο ;;
 
 Οργή Ομπάμα για το «όχι» της Γερουσίας στη μεταρρύθμιση για την οπλοκατοχή

«Ημέρα ντροπής για την Ουάσινγκτον» χαρακτήρισε ο Μπαράκ Ομπάμα την αρνητική ψήφο της Γερουσίας στη μεταρρύθμιση για την οπλοκατοχή, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να διευρυνθούν οι έλεγχοι πριν από την πώληση όπλων στους επίδοξους αγοραστές.
Οργή Ομπάμα για το «όχι» της Γερουσίας στη μεταρρύθμιση για την οπλοκατοχήΗ αρνητική ψήφος της Γερουσίας κατάφερε ένα σημαντικό πλήγμα στην ίδια την ουσία της μεταρρύθμισης που προωθεί ο Ομπάμα εδώ και τέσσερις μήνες για την πάταξη της βίας με τη χρήση όπλων.
Για την ψήφισή του το μέτρο αυτό χρειαζόταν 60 ψήφους, αλλά μόνον 54 γερουσιαστές ψήφισαν υπέρ, ενώ 46 ψήφισαν κατά. Τέσσερις δημοκρατικοί ψήφισαν κατά του μέτρου αυτού.
Ο Ομπάμα κατηγόρησε το αποκαλούμενο λόμπι των όπλων για «συνειδητά ψέματα» ώστε να εκτροχιαστεί η ιστορική μεταρρύθμιση. Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί.
Ο αμερικανός πρόεδρος την ώρα της ομιλίας του είχε δεξιά και αριστερά του συγγενείς των θυμάτων της πρωτοφανούς σφαγής στο δημοτικό σχολείο του Νιουτάουν στο Κονέκτικατ, όπου από τα πυρά ενός νεαρού άνδρα σκοτώθηκαν 20 παιδιά ηλικίας 6 και 7 ετών.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πολλοί από τους συγγενείς ήταν φανερά συγκινημένοι.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ζητήσει πιο έντονα από ποτέ τη μεταρρύθμιση στην οπλοκατοχή μετά τη σφαγή των μαθητών τον περασμένο Δεκέμβριο.
Άλλες ψηφοφορίες για άλλες πιο μετριοπαθείς τροποποιήσεις προβλέπεται να διεξαχθούν αργότερα.




Βρήκαν το όχημα με το οποίο διέφυγε ο βομβιστής της Βοστώνης


Να ποιος νόμος πέρασε μουλωχτά στις ΗΠΑ όσο ο κόσμος ασχολιόταν με το σήριαλ της Βοστόνης!


http://allnewz.weebly.com/8/post/2013/04/70.html


Η καταδίκη της επίθεσης προφανής ,η προβοκάτσια ;
lasfida

Δεν υπάρχουν σχόλια: