Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

Χατζηαναγνώστου Γιώργος

H χθεσινή τραγική μέρα πάγωσε το αίμα των ανθρώπων που παρατηρούν με Θυμό και Οργή τα πολιτικά τεκταινόμενα .
Δύο νέοι άνθρωποι εκτελέστηκαν εν ψυχρώ σε ένα τυφλό χτύπημα βίας και ένα τρίτος χαροπαλεύει .
Είναι παντελώς αδιάφορο το τι πρεσβεύουν σαν πολιτικά πρόσωπα όταν αναφερόμαστε στην βίαια κλοπή της ζωής μια ανθρώπινης ύπαρξης.

Η δε πολιτική ανάγνωση του εγκλήματος είναι ολότελα διαφορετική από την ανθρωπιστική αντίληψη που οφείλουμε όλοι να έχουμε για τους συνανθρώπους μας ανεξαρτήτως ιδεολογικών φυλετικών και χρωματολογικών διακρίσεων .

Με μια πρώτη διερεύνηση τίθενται μια σειρά από ερωτήματα για την απεχθή αυτή πράξη ενός στοχευμένου τυφλού χτυπήματος.
Ήταν σχεδιασμένο παρακρατικά από κύκλους που επιδιώκουν την ανωμαλία στην χώρα ;
Ήταν η αντεκδίκηση ως αποτέλεσμα της φράσης 'Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει";
Ήταν σχεδιασμένο να μετατοπίσει την κοινή γνώμη και να συσπειρώσει στα αστικά κόμματα εν όψει εκλογών Ευρωβουλευτικών τους "φοβισμένους" πολίτες;


Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τον πυρήνα της σκέψης των "εγκεφάλων" αλλά και των εκτελεστών .

Το σίγουρο είναι ότι επικρατεί μια βουβαμάρα και μια σιωπή μετά τον καταιγισμό της Χρυσαυγειάδας που μονοπώλησε ηθελημένα την κοινή γνώμη μέσα από τα ΜΜΕ ενόσω η κυβερνητική μαριονέτα της Γερμανίας είναι στο καναβάτσο και χτυπιέται από αυτό που είναι αναπόφευκτο να συμβεί .

Η ολική κατάρρευση των οικοδομημάτων τύπου succes story εν όψει μάλιστα νέων φορολογικών επαχθών μέτρων ,εντονότατου Ευρωσκεπτικισμού για την βιωσιμότητα της Ε.Ε. ,και με εν εξελίξει τις διαδικασίας εφαρμογής Ευρωσυντάγματος ,αλλά και Ενοποίησης του Τραπεζικού Συστήματος   TARGET2 σε βάρος των αδυνάτων είναι προφανής από όλα τα διεθνή Μέσα αλλά και τους σοβαρούς αναλυτές .

Η διακύβευση μιας πιθανής διάλυσης της Ε.Ε. των 27 είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο είτε με ατυχές συμβάν ,διακυβεύει την ήδη καταβαραρθρωμένη αξιοπιστία των επικεφαλής της Ε.Ε. και αποδυναμώνει τον Τραπεζικό χάρτη ,δίνοντας ευκαιρία για κερδοσκοπικά παιχνίδια στο όνομα της Άυλης Ανάπτυξης των χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων σε βάρος της κοινωνίας των ανθρώπων .

Κατ αυτήν την έννοια οποιαδήποτε μεταβολή δεδομένων ευνοεί το υπάρχον πολιτειακό σύστημα να επιβάλει με περισσότερη βία την στοχευμένη Δημοσιονομική πολιτική προς όφελος του.


Η σύνεση και η ψυχραιμία και μια πιο προσεκτική και σε βάθος ανάλυση του τυφλού χτυπήματος είναι το μόνο που συνιστάται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η ήδη Συντεταγμένη βία του Κράτους κατά των πολιτών της βρίσκει άλλοθι να μετατοπίσει το κέντρο βάρους της κοινής γνώμης υπερτονίζοντας την ανασφάλεια των πολιτών από τρομοκρατικούς πυρήνες ενόσω η ίδια η πολιτεία με Αντισυνταγματικά και Τρομοκρατικά Φορολογικά χτυπήματα κάτω από την μέση, διαλύει τον κοινωνικό και τον Οικονομικό ιστό της Ελλάδας.

 Το ηχηρό ΟΧΙ στους κύκλους βίας και η ολική ανατροπή των εγωπαθών καρεκλοκένταρων "Σωτήρων" της εξουσίας πρέπει να παραμείνει στην σκέψη των πολιτών αυτής της χώρας που για 3η συνεχόμενη χρονιά βιώνει την υποταγή σε έκνομα και επαίσχυντα μέτρα των διεφθαρμένων και εγωκεντρικών "Σωτήρων" της Πατρίδας.
lasfida

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: