Αυτό όμως δεν τον γλύτωσε από την δίωξη, απλώς τώρα ορίζεται δικάσιμος για να δικαστεί για το κακούργημα. Δεν υπάρχει θέμα να ανακληθεί η δίωξη δεδομένου ότι ακολουθεί ένταλμα σύλληψης, ασχέτως αν κατάφερε να μην συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφόρου.
Ο Νόμος 4093/2012 στην Υποπαράγραφο Ζ.3 «ΑΡΓΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ» αναφέρει για τους Υπαλλήλους Ν.Π.Δ.Δ. ότι κάποιος:
«1. Τίθεται αυτοδίκαια σε αργία:
α) ο υπάλληλος που στερήθηκε την προσωπική του ελευθερία ύστερα από πρωτοβάθμια ή
δευτεροβάθμια απόφαση ποινικού δικαστηρίου ή ένταλμα προσωρινής κράτησης,
β) ο υπάλληλος κατά του οποίου εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης και στη συνέχεια ήρθη η προσωρινή κράτησή του ή αντικαταστάθηκε με περιοριστικούς όρους,
γ) ο υπάλληλος, ο οποίος παραπέμφθηκε αμετακλήτως ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου για κακούργημα».
Και συνεχίζει ότι «Ο υπάλληλος επανέρχεται αυτοδίκαια στα καθήκοντά του, εάν εκλείψει ο λόγος για τον οποίο έχει τεθεί σε αργία. Ειδικότερα:
α. Υπάλληλος ο οποίος τέθηκε σε αργία στις περιπτώσεις α΄ έως γ΄ της παραγράφου 1 ασκεί εκ νέου τα καθήκοντά του αν αθωωθεί με τελεσίδικη δικαστική απόφαση».
Δηλαδή, όπως φαίνεται, ο Ανδρέας Λοβέρδος θα έπρεπε να κινήσει διαδικασίες για να τεθεί αυτοδίκαια σε αργία ο κ. Κατσιάρας διότι μένει μόνο η ημερομηνία του δικαστηρίου στο οποίο θα παραπεμφθεί και αυτό ΕΙΝΑΙ αμετάκλητο. Το αυτόφωρο ναι μεν πέρασε αλλά η παραπομπή για κακούργημα ΔΕΝ σταματάει. Και θα έπρεπε να παραμείνει σε αργία μέχρι να βγει τελεσίδικη απόφαση.
Αργία όμως για τον αποσπασμένο εκπαιδευτικό σημαίνει ότι απομακρύνεται από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Συνόδου, διότι η διατήρησή του εκεί έλκεται από την ιδιότητά του ως εν ενεργεία δημοσίου υπαλλήλου. Όταν τεθεί σε αργία (με ακυρωμένο το «εν ενεργεία») … απλώς πάει και μένει σπίτι του. Και δεν είναι πρώτη φορά που ο Κατσιάρας παραβιάζει δικαστική απόφαση και δεν την εφαρμόζει. Έχει παραβιάσει από κοινού με υπαλλήλους του Γραφείου Τύπου την απόφαση άλλου δικαστηρίου να επιστρέψει η δημοσιογράφος Μαρίτα Πάλλη στο Γραφείο Τύπου της Ιεράς Συνόδου στα ίδια καθήκοντα που είχε στην απογευματινή βάρδια. Ο κ. Κατσιάρας συνήνεσε να παραβιαστεί η απόφαση και να πιεστεί η δημοσιογράφος να πάει στον ραδιοφωνικό σταθμό. Και αυτόν τον άνθρωπο, που έκανε κατ’ εξακολούθηση κακούργημα, τον καλύπτει ο Λοβέρδος; Γιατί κ. Υπουργέ;
Και έτσι από απορία, ποιος δικηγόρος της Ιεράς Συνόδου χειρίστηκε το θέμα της Μαρίτας Πάλλη και το θέμα τώρα με την άλλη δημοσιογράφο; Δολοφονεί την Εκκλησία συσσωρεύοντας καταδίκες και πρόστιμα και δεν παρεμποδίζει τους Κατσιάρες και άλλους στο Γραφείο Τύπου να παραβιάζουν δικαστικές αποφάσεις δίνοντας δικαιολογίες στους διώκτες της.
Ποιος δικηγόρος της Εκκλησίας «δίνει» την Εκκλησία στους αντίχριστους;

Πηγή hellasforce
www.fotavgeia.blogspot.com