Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΜΕ ΠΙΝΑΚΑ

Κρατικές Τεχνικές στοχευμένης διάλυσης των Μικρομεσαίων και υφαρπαγής κέδρους έτσι ώστε να πλησιάζει ο επαγγελματίας το κατώτατο όριο φτώχειας ...
H αποδοτικότητα της μικρομεσαίας επιχείρησης που στην χώρα μας είναι επιχειρηματικότητα ανάγκης έχει άμεση σύνδεση με την ρευστότητα της επιχείρησης σε οριακά επίπεδα επιβίωσης.
Αυξάνοντας την φορολόγηση και την ασφαλιστική εισφορά περιορίζεις την δυνατότητα των επιχειρήσεων να επενδύσουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης δίνοντας άπλετο χώρο σε όσους έχουν κεφαλαιακή επάρκεια.
Οι τακτικισμοί των πολιτειακών παραγόντων να αποκρύπτουν την δομική βία κατ'α των Μικρομεσαίων όπου παγκοσμίως είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας δεν έιναι τίποτε άλλο από την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας διάλυσης του ΑΕΠ και φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού .
Ακόμα και στην ακραία περίπτωση όπου οι "φιλοι " δανειστές μας χαρίζαν ολοκληρωτικά το χρέος ,χωρίς κατοχή των τίτλωνς ιδιοκτησίας της Χώρας σου και χωρίς παραγωγικά μέσα το επόμενο Μνημόνιο είναι αναπόφευκτο .
Το Εθνικό νόμισμα είναι η μόνη εφικτή λύση με όποιο κόστος . Η παραμονή εξυπηρετεί μόνο τους Λεβαντίνους που επιβιώνουν από τον κρατικό μισθό τους .
Το πιο πηχτό σκοτάδι είναι λίγο πριν την αυγή.

Xατζηαναγνωστου Γιωργος
www.fotavgia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: