Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Αrt2871 Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Χατζηαναγνώστου Γιώργος

Διαβάζοντας την κοινοποίηση μέσω ΦΒ της κας Σία Αναγνωστοπούλου με το ερωτηματικό: οι Νότιες είμαστε λίγο ως πολύ «πουτάνες» ,δεν υπήρξε καμία έκπληξη ως προς το ύφος της στοχευμένης "απαντησης" . Καίτοι η δήλωση του Κου Νταιζενμπλουμ ήταν προκλητικά άστοχη, πλην όμως επικοινωνιακά εύηχη, ,την σκυτάλη δρατώμενης της ευκαιρίας "άρπαξε" ή Κα Αναγνωστοπούλου.
Από την πολιτική αμειβόμενης εργασίας αφάνεια μπορεί κανείς ως γνωστόν να επανεμφανιστή με λεκτικά τσιτάτα, και φεμινιστικά διαγγέλματα που  αναπαράγονται ως είθιστε με μιντιακή γοργή επικοινωνιακή αναπαραγωγή ,χάριν δημοσιότητας και εν δυνάμει αναγνωρισιμότητας των φυσικών αφανών προσώπων.
Πέραν της άθλιας επικοινωνιακής τακτικής και προσέγγισης του θέματος του Κου Νταιζενμπλουμ η ανταπάντηση δείχνει το ίδιο ακριβώς πολιτικό επίπεδο των πολιτικών μας.

 Και επειδή ο Κος (χ) αποκάλεσε υπονοώντας κάποια (ψ) Κυρία με ένα (α) τρόπο το να προσδιορίζεται η περιγραφή σαν πουτάνα ή "πούτανο" προσβάλει και τις πουτάνες του βορά αλλά και τις κυρίες του νότου.
Διότι το επίπεδο των λεκτικών όρων είναι μεν πιασάρικο αλλά οι πραγματικές Κυρίες  και του βορρά αλλά και του Νότου γνωρίζουν ακριβώς τι και πως ενοείται.
Και μια Κυρία ξέρει πότε να σιωπά ή και πως ακριβώς να απαντά ή ακόμα και να μην απαντά!!
        
 www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: