Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Σπέρνει πανικό ο Πούτιν:Ο νέος «μεταλλαγμένος» πύραυλος Zircon!

Αrt2990 Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017
Σπέρνει πανικό ο Πούτιν:Ο νέος «μεταλλαγμένος» πύραυλος Zircon!

Φτάνει η νέα γενιά πυραύλων της Ρωσίας που θα μπορούσαν, κυριολεκτικά, να εξαφανίσουν ακόμα και τα καλύτερα πολεμικά πλοία παγκοσμίως!

Η Ρωσία έχει δημιουργήσει ένα νέο πύραυλο ικανό να ταξιδεύει έξι φορές πιο γρήγορα από την ταχύτητα του ήχου, που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές καταστροφές σε κάθε θαλάσσιο στόχο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο μεταλλαγμένος πύραυλος, που φέρει την ονομασία Zircon, είναι ένα «ασταμάτητο» υπερηχητικό όπλο ικανό να διαλύσει τον πιο εξελιγμένο στόλο του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού!

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, το βλήμα είναι σε θέση να ταξιδέψει μεταξύ πέντε και έξι φορές παραπάνω από την ταχύτητα του ήχου, ξεκινώντας από 3800 μίλια/ώρα , και φτάνοντας τα 4,600.





Ο πύραυλος φτάνει σε τόσο υψηλής ταχύτητες χάρη στη χρήση ενός κινητήρα τζετ, ενώ παράλληλα έχει εμβέλεια έως και 500 μίλια.

Η Ρωσία ξεκίνησε τον έλεγχο των Zircon φέτος και προτίθεται να τους τοποθετήσει σε ένα πυρηνοκίνητο καταδρομικό, σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday People.

Το Κρεμλίνο δημιούργησε για πρώτη φορά το πρόγραμμα στη δεκαετία του 1980, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μερικοί πύραυλοι μπορεί να είναι εφοδιασμένοι με πυρηνικές κεφαλές για να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά!

Οι Ρώσοι θα χρησιμοποιήσουν τους Zircon για να χτυπήσουν στόχους στον αέρα, τη γη, ή τη θάλασσα.

Αυτό έχει προκαλέσει ένα κύμα φόβου των υπηρεσιών πληροφοριών σε όλο τον κόσμο, καθώς φαίνεται αδύνατος ο τρόπος αντιμετώπισής τους!!!

Εκπρόσωπος του Βασιλικού Ναυτικού τόνισε χαρακτηριστικά:«Παρακολουθούμε συνεχώς τις απειλές από αυτά τα συστήματα, κάνοντας μελέτες, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε ικανά μέτρα προστασίας».

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανίζεται αποφασισμένος να επιβεβαιώσει εκ νέου την παγκόσμια υπεροχή της χώρας του σε στρατιωτικό επίπεδο.
http://hellaspress-angel.blogspot.gr



www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: