Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Οι τρομοκράτες άνοιξαν πυρ κατά του πλήθους

ΔΑΜΑΣΚΟΣ: Oι ρωσικές και οι συριακές μυστικές υπηρεσίες διείσδυσαν στον Ισλαμικό Στρατό στην Ghouta.Στρατολόγησαν μεγαλοστελέχη τoυ που θα εκτελεστούν ως προδότες από τους δικούς τους.Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι στην Ghouta και διαδήλωσαν για να φύγουν οι τρομοκράτες.Αυτοί άνοιξαν πυρ στο πλήθος σκότωσαν 100.

O Ισλαμικός Στρατός (jaysh al Islam) με έδρα την Douma, στην Ανατολική (Ghouta) της Δαμασκού που αποτελεί τον ένοπλο βραχίονα της Σαουδικής Αραβίας αφού επιδόθηκε σε σκληρές μάχες με τις αντίπαλες τζιχαντιστικές οργανώσεις στα περίχωρα οδηγεί τώρα έναν πόλεμο κατά των δικών του στελεχών εκ των οποίων τον ανώτερο διοικητή του τον Issam Bouedati, πολλά στελέχη και αρχηγούς πρώτου βαθμού.

Αυτοί κατηγορήθηκαν για συνεργασία με το « καθεστώς » της Δαμασκού και τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.Αυτοί οι τρομοκράτες βέβαια θα εκτελεστούν από την απόφαση ενός ισλαμικού δικαστηρίου χωρίς κανένα δικαίωμα υπεράσπισης.

Μια διαδήλωση που περιελάμβανε εκατοντάδες πολίτες άνδρες,γυναίκες όσο και παιδιά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Erbine, στην κοινότητα της Ghouta που είναι υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Στρατού με αίτημα την αναχώρηση των τελευταίων. Οι τρομοκράτες άνοιξαν πυρ κατά του πλήθους. Ο αριθμός των θυμάτων είναι άγνωστος αλλά οι αντιπολιτευόμενοι μιλούν για μια εκατοντάδα θύματα. ruesdesmondes 1.5.17

dimpenews.com

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: