Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Α.Ε. «ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Α.Ε. «ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.» (ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ.: 117795039000)
Σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας «ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.», σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 10/7/2017 , ημέρα Δευτέρα και ώρα. 19:30, στα γραφεία της εταιρείας στο Γούναρι του Δήμου Σπάρτης , για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων: 
1. Υποβολή και έγκριση των Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1.1.2016 - 31.12.2016 (Ισολογισμός – Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων Χρήσης – Πίνακας Διάθεσης Αποτελεσμάτων) μετά των επ' αυτών προσαρτήματος , και Εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου . 
 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προϊσταμένου του Λογιστηρίου από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την εταιρική χρήση 2016. 
3. Ενημέρωση για την Προοπτική Ανάπτυξης της εταιρείας.
4. Τροποποίηση άρθρων του Καταστατικού της εταιρείας.
5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


6. Διάφορες Ανακοινώσεις. 
Οι μέτοχοι που θέλουν να πάρουν μέρος στην παραπάνω Γενική Συνέλευση, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες, πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η Γενική Συνέλευση, να καταθέσουν στο ταμείο της εταιρείας τις μετοχές τους, είτε να φέρουν στην εταιρεία απόδειξη ότι
κατέθεσαν τις μετοχές τους ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα ανώνυμη τραπεζική εταιρεία, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της εταιρείας.
Γούναρι 15/6/2017.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: