Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

O συριακός στρατός έφτασε θριαμβευτής στην Deir Ezzor

ΕΣΠΑΣΕ Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ O συριακός στρατός έφτασε θριαμβευτής στην Deir Ezzor.Έφτασε στη βάση της 137 Ταξιαρχίας.BINTEO


Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής οι Δυνάμεις του Τίγρη έφτασαν στη Deir Ezzor στο διοικητήριο στη βάση της 137 Ταξιαρχίας. Στην πόλη υπάρχουν επευφημίες από τους κατοίκους και πανηγυρική ατμόσφαιρα και πυρά εορταστικά στον αέρα.Και άλλες πληροφορίες λένε ότι ο στρατός έφτασε στην Ντέιρ Έζζορ και μπήκε στην πόλη.

Το shamfm o ανταποκριτής του μεταφέρει την άφιξη του συριακού στρατού στην 137 Ταξιαρχία και ότι η ISIS εγκαταλείπει την περίμετρο της Ταξιαρχίας που σημαίνει ό τι έσπασε η πολιορκία της Deir Ezzor.

Ο στρατός μπήκε στη συνοικία Al Jourah από την πλευρά Ayyash.Η πολιορκία έσπασε ο στρατός μπήκε στις συνοικίες ο κόσμος κλαίει από χαρά.


8h
Esperanza @pechosboys


Varias cuentas reportan la entrada de las #Tiger_Forces en #DeirEzzor. Se escuchan ráfagas de bienvenida. pic.twitter.com/gN9qcXL2vg


Suivre

Esperanza @pechosboys


Habitantes de #DeirEzzor dan la bienvenida a los primeros vehículos de las #Tiger_Forces que entran en los suburbios. pic.twitter.com/o8tSpM8WPm
22:44 - 3 sept. 2017






O Abdel Moneim Khalil στέλνει ένα μήνυμα συγχαρητηρίων σε όλο το λαό της Deir Ezzor από το κτίριο του κυβερνείου.

Οι τρομοκράτες με ρουκέτες σκότωσαν 5 πολίτες στις κυβερνητικές συνοικίες al-Jorah και al-Qosoor και τραυμάτισαν 2 κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.Υπάρχουν τέλος κάποιες αναφορές για αντεπιθέσεις της ISIS σε κάποια σημεία.


O αποκλεισμός είχε επιβληθεί στην πόλη από την ISIS από το 2014.Aργά την Κυριακή και το the Syrian Observatory for Human Rights ανέφερε ότι οι σύριοι στρατιώτες έφθασαν στην βάση της Ταξιαρχίας 137.Η ISIS αρχίζει ν΄αποσύρεται από τα περίχωρα της Ντέιρ Έζζορ για νότιες περιοχές ενώ πηγές επιβεβαιώνουν ότιο συριακός στρατός επιχειρεί να σπάσει και την πολιορκία του στρατιωτικού αεροδρομίου.

dimpenews.com

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: