Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Επιτρέπεται η είσοδος στην Ελλάδα αλλά απαγορεύεται η έξοδος Μουσουλμάνων εποίκων

Επιτρέπεται η είσοδος στην Ελλάδα αλλά απαγορεύεται η έξοδος Μουσουλμάνων εποίκων

Την ώρα που εισβάλλουν μαζικά από τα ανατολικά σύνορα χιλιάδες Μουσουλμάνοι εισβολείς, τα Λιμεναρχεία συλλαμβάνουν όποιους επιχειρούν να δραπετεύσουν στην Ευρώπη.Όπως αναφέρεται σε σχετική είδηση, από τα Κεντρικά Λιμεναρχεία Πάτρας και Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν αυτές τις μέρες οχτώ Μουσουλμάνοι αλλοδαποί 19 έως 29 ετών με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα λίγο πριν επιβιβαστούν σε πλοία, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους προς την Ευρώπη. Πρόκειται για ένα μικρό μόνο μέρος παρόμοιων συλλήψεων που γίνονται με αυξανόμενο ρυθμό τον τελευταίο χρόνο.
Το ενδιαφέρον του θέματος έγκειται στο γεγονός ότι, οι παράνομοι μετανάστες συλλαμβάνονται όχι γιατί εισέρχονται στη χώρα μας αλλά γιατί επιχειρούν να εξέλθουν απ’ αυτή. Επιτρέπεται δηλ. η είσοδος και απαγορεύεται η έξοδος Μουσουλμάνων εποίκων. Οι ελληνικές αρχές έχουν εντολή από τους ξένους τοποτηρητές να συλλαμβάνουν όποιον αλλοδαπό επιχειρεί την παράνομη έξοδό του από την Ελλάδα με κατεύθυνση χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η οποία ταυτόχρονα στέλνει πίσω στην εδώ «αποθήκη» μεταναστών, όσους συλλαμβάνονται χωρίς νόμιμα έγγραφα σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Ήδη στην Ελλάδα βρίσκονται εγκατεστημένοι εκατοντάδες χιλιάδες Μουσουλμάνοι μετανάστες, οι περισσότεροι από τους οποίους θα παραμείνουν στη χώρα, ενώ την ίδια ώρα εισβάλλουν μαζικά συνεχώς περισσότεροι από τη γειτονική Τουρκία. Οι μετανάστες περιθάλπονται σε χώρους οργανωμένης υποδοχής ή σε ενοικιαζόμενα σπίτια. Έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και πρόσβαση σε δημόσια νοσοκομεία.
Πολλοί που απασχολούνται ως οικιακοί βοηθοί και αμείβονται με 700-900 ευρώ το μήνα χωρίς απόδειξη, εισπράττουν και μηνιαίο επίδομα 200-300 ευρώ που προέρχεται από την εισφορά αλληλεγγύης των φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών. Σε πολλά δις. ανέρχεται το κόστος της παροχής στέγης, τροφής, επιδομάτων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που καταβάλλει το πτωχευμένο ελληνικό κράτος στους εισβολείς. Την ίδια ώρα περισσότεροι από μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες τρέφονται από συσσίτια, 1,5 εκ. είναι άνεργοι και πάνω από 100.00 Ελληνόπουλα μεταναστεύουν κάθε χρόνο στο εξωτερικό.
Την ίδια ώρα εκατοντάδες Μ.Κ.Ο- υποκαταστήματα των Σόρος και ΣΙΑ,με χιλιάδες Έλληνες και κυρίως ξένους έμμισθους υπάλληλους, παραμένουν ανενόχλητες στα ανατολικά νησιά του Αιγαίου κυρίως στη Μυτιλήνη και στη Σάμο και υποδέχονται με ανοιχτές αγκαλιές τους εισβολείς εποίκους.
Είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατόν να ανεχόμαστε αυτούς τους αργυρώνητους «φιλάνθρωπους» Νεοταξίτες για να μεθοδεύουν την εισβολή και κατάληψη της χώρας μας. Και με τον τρόπο αυτό να στέλνουν προσκλητήριο εισόδου σε πολλούς περισσότερους εισβολείς ώστε να δικαιωθεί η ρήση Οζάλ ότι :»δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες , αφού αρκεί να τους στείλουμε πολλά εκατομμύρια δικούς μας και να καταλάβουμε τη χώρα»
Ως γνωστόν και από δήλωση του Πρωθυπουργού, «η ελληνική θάλασσα δεν έχει σύνορα» εισόδου. Ενώ το αντίθετο προφανώς συμβαίνει με τα σύνορα εξόδου προς τους «Εταίρους και Εταίρες» μας στην Ευρώπη.
Αποτελεί πλέον γεγονός ότι, η Ελλάδα των 3.000 χρόνων ιστορίας, μεταβάλλεται σε αποθήκη μεταναστών και εν δυνάμει μουσουλμανική χώρα, δόξα να έχουν η νεογερμανική ευρωκατοχή, οι εδώ Γερμανοτσολιάδες και οι ανόητοι ψεκασμένοι που τους ακολουθούν ως πρόβατα στη σφαγή.




ΜΚΟ των Σόρος και ΣΙΑ υποδέχεται Μουσουλμάνους εποίκους



Κήρυγμα Ιμάμη στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών





Προσκύνημα μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας



Μαζική εισβολή, με το ερώτημα : «γιατί δεν κατευθύνονται στην ευημερούσα και δική τους Σαουδική Αραβία» ;



Εικόνα χωρίς σχόλια





Μπορούμε να αποδεχτούμε ένα τέτοιο μέλλον ;

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: