Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Η Τουρκία διένειμε ταυτότητες στο “Afrin

Η Τουρκία διένειμε ταυτότητες στο “Afrin”……επισημοποιείται η κατοχή, δρομολογείται απόσχιση.από stilprof


Η Τουρκία διένειμε ταυτότητες στο "Afrin" .. Μέτρο ασφαλείας ή απόσχιση; Πρόσφατα οι τουρκικές αρχές άρχισαν να διανέμουν τις ταυτότητες και πινακίδες κυκλοφορίας στους πολίτες που ζουν στην περιοχή «Afrin» της βόρειας υπαίθρου Χαλεπίου που κατέλαβαν δια εισβολής τουρκικός στρατός και FSA, σε μια κίνηση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Ανάλογο βήμα ξεκίνησε από επίσης στην πόλη της «al Bab» στην ανατολική ύπαιθρο του Χαλεπίου μέσα από τη διανομή των δελτίων ταυτότητας. O πληθυσμός στην περιοχή υποτάχθηκε στην τουρκική επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» η αντίστοιχη του Κλάδου Ελαίας που έγινε στο Αφρίν.

Οι κινήσεις αυτές δικαιολογούνται πιθανώς από πλευράς τουρκικής κυβέρνησης να ελέγξει την ασφάλεια και τη σταθερότητα και την καταπολέμηση των εν ύπνων πυρήνων του sdf στην περιοχή του Αφρίν και την καταπολέμηση της πλαστογράφησης επίσημων εγγράφων που έχουν εξαπλωθεί ευρέως σε επιχειρήσεις βόρεια Συρία.

Είναι κινήσεις που αποσκοπούν στην δημογραφική αλλοίωση της κατεχόμενης συριακής ζώνης του «Afrin» και του βόρειου τμήματος της Συρίας, καθώς οι υπόλοιποι Σύριοι που δεν θα είναι κάτοχοι δελτίων ταυτοτήτων που διακινεί η Άγκυρα στα κατεχόμενα δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτά. Δείγματα ότι οδηγούμαστε σε σταδιακή απόσχιση. dimpenews.com



www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: