Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΥΡΙΩΝ

Χατζηαναγνώστου Γιώργος

Φανταστείτε να σου έδιναν για τέσσερα χρόνια να εκποιήσεις ένα κράτος πχ Μπουργκίνα Φάσο με πρωτεύουσα την Ουαγκαντουγκού.

Το πρώτιστο μέλημα θα ήταν να προστευτή η σωματική ακεραιότητα των φυσικών προσώπων της κυβέρνησης χωρίς διαδηλώσεις, γιαουρτώματα,κυνηγητά, γιουχαίσματα, προπηλακισμούς κλπ.

Ο έλεγχος της δημόσιας και της στρατιωτικής τάξης πχ ένα μοντέλο τύπου Ταγίπ είναι θεμελιώδες για να στηριχτή αυτό που θα ονομαστή παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και επιστροφή στην κανονικότητα.


Η δε σπειροειδής στήριξη της νομικής εξουσίας θα υποστηρίζεται από τάγματα εφόδου τα οποία θα καταστέλλονται διακριτικά από τους τοπικούς ΄΄εγκριτους νομικούς (sic).

Η συστράτευση ευνούχων στις κυβερνητικές θέσεις πχ γενικοί γραμματείς απαραίτητη για την ομαλή διεκπεραίωση της "ανάπτυξης"(sic) της χώρας.

Ο έλεγχος των Μέσων Μαζικής Επιμόρφωσης και αυτή προϋπόθεση για να στηριχτούν μέσω Μεσόγειων τηλεδεκτών χιλιάδες προσλήψεις επιμορφωτών.

Το άνοιγμα όλων των μετώπων Εθνικής σημασίας για να επιτευχθή η πολυδιάσπαση της κοινής γνώμης απαραίτητη.

Η συνεργασία με ΜΚΟ σε εξωχώριους παραδείσους θα εγγυηθή τον προσπορισμό(sic) και την σοβαρή εγγύηση των εισοδημάτων της χώρας (sic) μετά την μετάβαση στην κανονικότητα και την λήξη της τετραετίας.

Η υποστήριξη -επιλογή των ανθρώπων που θα βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά δεδομένη ,όπως και η ανάγκη επιλογής χαμηλής ενσυναίσθησης πολιτικών υποκειμένων με αμετροεπείς φιλοδοξίες (sic)για να επιτύχουν το έργο παρα την εμφανή ανικανότητα τους με καπέλο με κόκκινο σάκο, ή με ότι άλλο δίνει χρώμα και αναγνωρισιμότητα στην ανυπαρξία τους.

Οι μισθοί των αυλικών θα διανθίζονται πέραν των πολλών ταξιδιών αναψυχής και με υπερωρίες για να μπορέσουν να δικαιολογηθεί ο ξαφνικός πλουτισμός των άεργων που συμπάσχουν στην ανάπτυξη της χώρας και κατέλαβαν θέσεις κομματικής εξουσίας (σέχτας).

Είναι γνωστό σε κάθε συμφωνία κυρίων ότι δεν υπογράφεται τίποτα ,και σε κάθε συναλλαγή ένα χαρτζιλίκι του 30% πάει στην κυβερνώσα παράταξη, ένα 30% για τον πρόεδρο που υπογράφει ,και το υπόλοιπο για το έργο για να μην δίνονται και δικαιώματα και κατηγορηθούν για απατεώνες.

Αυτά σαν αρχή γιατί ο κατάλογος είναι τεράστιος για το έργο της "παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας"(sic).

Και βέβαια οι "άλλοι¨ ήταν χειρότεροι !!! αυτό θα πρέπει να τονίζεται σε κάθε ευκαιρία για να προλάβει η κυβερνώσα συνιστώσα να απολαύσει το πέλος της εξουσίας μαζί με την καρέκλα.

Δύσμοιρη χώρα με απατεώνες πολιτικούς δεν έχει μέλλον και για την ακρίβεια το μέλλον της είναι ο κατακερματισμός και η διάλυση του.

Και είναι σίγουρο ότι πίσω από την κουρτίνα όλοι αυτοί που αγωνιούν για την πατρίδα έχουν έτοιμο το μέλλον και τις βαλίτσες τους σε κάποια εξωχώρια νήσο γιατί γνωρίζουν το τέλος των συμφωνιών κυρίων τύπου Εφιάλτη.

*Ο Χατζηαναγνώστου Γιώργος ειναι entrepreneur Mικρομεσάιων επιχειρήσεων.

Διαφήμιση www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: