Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

White Helmets

ΥΠΕΞ Συρίας: με την εκκένωση των White Helmets και τη φυγάδευση αρχηγών τρομοκρατικών οργανώσεων αποδείχθηκε ο ρόλος του Ισραήλ που ήταν η υποστήριξη της τρομοκρατίας.


H Συρία άσκησε αυστηρή κριτική για την σχέση που αποκαλύφθηκε σε όλον τον κόσμο μεταξύ του αυτοαποκαλούμενου δικτύου «White Helmets » και του Ισραήλ όσο και της ανάμειξης αυτού του δικτύου στα σχέδια των δυτικών χωρών κυρίως των ΗΠΑ, Αγγλία,Καναδά,Γερμανία που χρηματοδότησαν τις τρομοκρατικές πράξεις του δικτύου κατά των Συρίων.

Μια πηγή υπεύθυνη του συριακού ΥΠΕΞ δήλωσε στο Sana ότι η εγκληματική επιχείρηση που εκτελέστηκε από το Ισραήλ και τα πιόνια του στην περιοχή απέδειξε την αληθινή φύση αυτού του δικτύου , υπενθυμίζοντας ότι η Συρία προειδοποίησε πολλές φορές κατά των διασυνδέσεων αυτού του δικτύου με την Αλ Νούσρα και τ΄άλλα τρομοκρατικά δίκτυα και τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής λόγω της τρομοκρατικής του φύσης.

«Αυτό που είναι το πιο επικίνδυνο είναι ο ρόλος που διαδραμάτισαν οι «White Helmets » στην παραπλάνηση , εξαπάτηση της τοπικής και διεθνούς κοινής γνώμης αναφορικά με τη χρήση των χημικών όπλων στη Συρία γνωστοποιώντας ότι ΟΗΕ και OIAC υιοθέτησαν ψευδείς εκδοχές των «White Helmets » σε όλες τις συσκέψεις τους και εκθέσεις τους.

«Το Ισραήλ που πάντα διατείνονταν ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον πόλεμο στη Συρία εκκενώνοντας εκατοντάδες στοιχεία του τρομοκρατικού δικτύου «White Helmets» κι αρχηγούς άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, Αγγλίας, Ιορδανίας Καναδά και Γερμανίας απέδειξε την υποστήριξη που έφερε αυτό και οι άλλες χώρες στις τρομοκρατικές οργανώσεις στην επίθεση τους κατά των Συρίων», διευκρίνισε η πηγή.

Η πηγή ανέφερε ότι οι Σύριοι είναι εκνευρισμένοι από αυτές τις συνωμοσίες και την παράνομη υποστήριξη που διοχετεύθηκε από κάποιες δυτικές χώρες ,το Ισραήλ, την Ιορδανία σε αυτό το δίκτυο και στις συμμορίες των «Daech» και «Nosra» που δούλεψαν επί έτη ολόκληρα για να καταστρέψουν τα συριακά επιτεύγματα.

Έκρινε ως “απαράδεκτο” να γίνονται συσκέψεις ή συζητήσεις στο εσωτερικό του OIAC και άλλες οργανώσεις για να εξετάσουν τους ανυπόστατους και ψευδείς ισχυρισμούς του δικτύου για υποτιθέμενη χρήση χημικών όπλων στη Συρία επιμένοντας ότι δεν υπάρχουν χημικά όπλα στη Συρία.

Κάλεσε τους διεθνείς οργανισμούς που ασχολούνται με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και τον OPCW να αναπροσαρμόσει τις θέσεις του μετά την αποκάλυψη του καταστρεπτικού ρόλου του δικτύου «White Helmets ».sana 23/7/18

dimpenews.com

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: