Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χατζηαναγνωστου Γιωργος  
Γεγονός είναι οτι βλέποντας ΕΡΤ παρατηρείς το όργιο παραπληροφόρησης προπαγάνδας χωρίς καμία αιδώ.
Όσο καλόπιστα και να θες να το δης η ξεδιαντροπιά των παρουσιαστών που έτσι βγάζουν το ψωμί τους βέβαια και τα τυποποιημένα χωρίς καθόλου φαντασία αλλά παπαγαλισμού μεταφοράς των εννοιών φασισμού αντιφασισμου ακροδεξιάς το αυγό του φιδιού η αλληλεγγύη ο ναζισμός βρίθουν πολλαπλής προπαγανδιστικής χρήσης απο τους παρουσιαστες.

Η ΕΡΤ είναι δημόσια πληρωτέα από όλους ειτε την βλέπουν είτε όχι αυτό όμως θα πρέπει να εγείρει παραπάνω υποχρεώσεις στους κομματικούς μηχανισμούς για άκριτη και ισότιμη μεταχείριση.
Σε κάθε περίπτωση ένας οργανισμός με πληθώρα απαξιωμένων δημοσιογράφων αλλά και χειροκροτητων των πολίτικων κομμάτων δεν μπορεί να προσφέρει ανταγωνιστικό έργο δημοκρατικής τηλεόρασης.
Όσο και εάν πονάει υπάρχουν πολλοί που χώθηκαν για να αρπάξουν η να ζήσουν από την δημόσια τηλεόραση χωρίς αντίστοιχο έργο. 

Η αξιοκρατική πρόσληψη είναι πάλι διαχειρίσιμη από το εκάστοτε κυβερνών κόμμα.

Τυχοδιωκτικά πρόσωπα μόνο κατά σύμπτωση μπορούν να παράξουν έργο απεναντίας μαυρίζουν απαξιώνουν την εικόνα της τηλεόρασης που Ίδη έχει καταρρεύσει σαν έσοδα από youtube.facebook.instagram tublr κ.a. δειχνοντας ότι σταθερα απαξιωνεται απο την πρωτη πρωτη εκπομπη της στην Αμερικη στις αρχες του 20 αιωνα.

 www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: