Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΕΡΓΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Χατζηαναγνωστου Γιωργος.
 Χθες στον Π.Μοσκοβισί απάντησε «κατάλληλα» και ο Λουίτζι ΝτιΜάιο: «Η στάση μερικών Ευρωπαίων επιτρόπων είναι απαράδεκτη. Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιτρέπουν στον εαυτό τους να λένε ότι στην Ιταλία υπάρχουν πολλοί μικροί Μουσολίνι. Δεν τους το επιτρέπουμε, πρόκειται για άτομα που έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα»

Αυτος ο διπολισμός τρελλων η γνωστικων φασιστων αντιφασιστων των αεργων αδρα αμειβωμένων της ΕΕ που εχουν προταθει απο τις κυβερνησεις και δεν εχουν εκλεγει απο το σωμα των πολιτων απ ευθειας καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει . 

Πληροφοριακα οι αμοιβες των αεργων περιλαμβανουν περαν των μισθων περιπου 7500 μηνιιαως εκατονταδες καλυψεις δαπανων οπως εξοδα κινησης εκτος εδρας αποζημιωσεις ταξιδια προσωπικο με χτυπημα καρτας απο υπαλληλο καθε δευτερα και μετα την παρασκευη χωρις να ειναι απαραιτητη η παρουσια τους.
Μιλαμε για δεκαδες χιλιαδες ευρω +μπονους σε αγαθα γραφεια αυτοκινητα δανεια κ.α . μηνιαιως.

Πλουτισμος λοιπον των αεργων σε βαρος των πολιτων της ΕΕ που στο πλαισιο δημοσιονομικης ασφυξιας καλοπερνανε ..
Δεν ειναι τυχαια η απαιτηση των χορηγων κομματων ποσοστιαια προς το κομμα τους ανεξαρτητα ενα δεν το τηρουν.

Αυτο το εκτρωμα της ΕΕ που θιγεται καθε φορα που χιλιαδες μετανστες ψαχνουν να ζησουν μακρια απο την χωρα τους εξ αιτιας υπαιτιοτητας τους πχ Λιβυη Λιβανος Συρια και ας μην επεκταθουμε στα αισχη που προκαλουν στην Αφρικη σαν συνολο .

Στην χωρα μας τα αηδιαστικα ΚΕΕΡΦΑ και καθε λογης χρηματοδοτουμενος αφισοκολητης καλουν πυκνα συχνα με χιλιαδες προφασεις σε συμπαρασταση προκειμενου να δικαιολογησουν το ψωμακι που τρωνε μεσα απο καθε λογης ΜΚΟ.
Εντελει αυτη η σηψη και το αποστημα των λεγομενων¨γραφειοκρατων" δεν ειναι παρα ενα συνολο αεργων υπαλληλων των κομματικων μηχανισμων των χωρων που ζουν σαν παρασιτα σε βαρος των πολιτων επικαλουμενοι την στηριξη της Δημοκρατιας αλλα και την Ευρωπαικη αλληλεγγυη.

Οσονουπω θα εχουμε Ευρωπαικες εκλογες και οι κορωνες των αφισοκολητων των κομματων αλλα και των παλαμακιστων τους σαν ορδες βαρβαρων με χρηματα μας θα προσπαθησουν να μας πεισουν οτι η αλληλεγγυη και η Δημοκρατια περναει μεσα απο θεσμους πχ τροικα ΕΚΤ την ωρα που οι ιδιοι τρωνε την σαρκα των πολιτων.

Νομοτελειακα η συγκρουση μεταξυ των οικονομικων τερατων θα φερει την καταστροφη αργα η γρηγορα εξαρτωμενο απο τις διαθεσεις και τις συμφωνιες τις κρυφες μεταξυ ΗΠΑ Αγγλιας Ρωσσιας,κ,α αλλα και τον τροπο που ο Τραμπ θα θελησει να επιβαλει την πολιτικη του την ωρα που και οι ΗΠΑ αντιμετωπιζουν μεγαλα προβληματα διογκωσης χρεους λογω ασυστολης μοιρασιας χρηματων απο την FED χωρις αντικρυσμα παρα μονο καλυψη εμπορικης πιστης.

Τα οικονομικα αδιεξοδα παγκοσμιως προκαλουν πολεμικους τριγμους γυρω μας και πολλες φορες αναρωτιεται κανεις αν η καταρα που θελει τις χωρες που εχουν αυταρκεια ενεργεικων πορων καταληγουν οπως η Βενεζουέλα θα εχουν το ιδιο αποτελεσμα και στηνχωρα μας.

Αυταρκεια πορων υπεραξια προιοντων ευελεικτη πολυπλευρη πολιτικη ειναι η απαντηση για να μπορεσει καποτε αυτη η χωρα να αποκτηση ποδια και να σταθη.
Ακριβως το αντιθετο απο την στρατηγικη των οπορτουνιστων της συγκυβερνησης Συριζα ανελ που καταστρεφουν και εκποιουν χωρις αιδω την χωρα...

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: