Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΕΡΙ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Χατζηαναγνωστου Γιώργος
Παρακολουθώντας προπαγανδιστική εκπομπή της ΕΡΤ περί κυκλικής οικονομίας ο υφυπουργός παραπλανώντας την κοινή γνώμη ως γνωστόν αναφέρθηκε ότι ο πολίτης έχει έλλειμμα εμπιστοσύνης στο πως διαχειρίζονται τα τα υλικά στους μπλε κάδους ενώ αυτοί είναι ήδη μια δεκαετία στην Ζωή μας. 

Η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι αδειοδοτησαν και επιδότησαν το σύστημα των μπλε κάδων που ουσιαστικά ανήκει στους μετόχους που είναι οι γνωστές πολυεθνικές. 

Αρα η απάτη δεν έχει να κάνει με τους πολίτες που δεν έχουν εμπιστοσύνη αλλά την διαπλοκή μεταξύ υπουργών και συστήματος μπλε κάδων όπου πρακτικά επαναχρηματοδοτουν τις πολυεθνικές χαρακτηρίζοντας ως αφελή τον πολίτη που προσπαθεί να διαχωρίσει στην Πηγή 

.Ας μην αναφερθούμε στα μη διαχειρίσιμα ως προς τον διαχωρισμό εκτρώματα της ΤetraPack όπου ομερτα καλύπτει το πλιάτσικο σε βάρος του πολίτη που πληρώνει δημοτικά τέλη. 

.Σε οτι αφορά δε τα κοινωνικά σχήματα που προτρέπουν τον αφελή πολίτη να κάνει όλα έχουν να κάνουν με ΑΦΜ που καταστρέφεται δολίως μέσω φόρων αλλά και εξόδων λειτουργίας. 

Αρα η δυσφορία των πολιτών είναι απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους εκφραστές του πχ αναπληρωτές υπουργούς που βυθίζονται καθημερινά στην διαπλοκή και την αμετροέπεια τους .
Θα μπορούσε εύκολα να πει κάνεις ότι ο ρυπαίνων πληρώνει (στις εκλογές).
Ερχεται ο χρόνος κε λαλίστατε υφυπουργέ της κυκλικής οικονομίας και τότε σίγουρα θα πληρώσετε τα "Δουρικά" λόγια χωρίς έργο..

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: