Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ

Χατζηαναγνώστου Γιώργος

Tο να παρατηρεις την μεταλλαξη των εμπορικων δρομων στην Αθηνα μόνο θλιψη φερνει ..Παλια παραδοσιακα εμπορικα στεκια οπως Θησεως (κοσμηματων ) Στοα εμπορων ,ΠΛ Κλαυθμωνος (λευκα ηλ ειδη) Αχαρνων αρχες κ.α . σε αμιγως χωρους αναψυχής με καφε τυροπιτες μπαρ κλπ δειχνει την ποιοτητα των παραγωγικων δραστηριοτητων στην χωρα μας .

Οταν η επιτροπή ελεγχου της ΑΑΔΕ εν οψει της νεας αξιολογησης καλει ολα τα "μελη " της να συνδραμουν στον έλεγχο του μαυρου χρήματος με μπροσταρηδες νομικους αντιλαμβανεστε οτι αυτη η χωρα οχι μονο δεν εχει προοπτικη κανονικοτητας αλλα κατακρημνυσης στην ανεχεια την πορνεια τα ναρκωτικα την καταθλιψη .
Χωρις παραγωγικες πρωτογενεις δραστηριοτητες το ευκολο χρημα των strart up και νεοφυων επιχειρησεων χωρις κεφαλαια ευκολα μετατοπιζει σε φορολογικους παραδεισους .

Οτι καινοτομια και να παραγεις εαν μπορεσεις να σταθης στην φορολογικη λαιλαπα για να επιβιωσουν οι αεργοι της πολιτικης αργα η γρηγορα θα αναγκαστης να φυγεις τουλαχιστον φορολογικα απο αυτη την στοχευμενη κατηφορα.

Τα μονα εργα που κινουν χρημα ειναι τα στοχευμενα στην απατη διασυνδεσης νησιων με ηλ ενεργεια (Μέσω Γερμανικων ανεμογενητριων ) οδικες αρτηριες λιμανια και εσχατως ΕΟΖ..

Καθε αλλη προσπαθεια σε εστιαση -περιπτερα- φουρνους -καφε δηλαδη εκει οπου κυκλοφορει μετρητο πνιγεται απο μπραβιλικια ξεπλυμα χρηματος πορνεια ναρκωτικα .
9στις 10 επιχειρησεις εστιασης νεοσυσταθεισες εχουν σιωπηρα αλλοδαπους κυριως Αλβανους που διακινουν τα οσα απιστευτα ..

Μπροσταρηδες οσοι "εξαφανιζονται" φορολογικα οταν κανουν τον κυκλο τους με φεσια αλλα και διαλυοντας οσους υγιως προσπαθουν να επιβιωσουν.

Χωρις Τραπεζικο συστημα δεν μπορει κανει να κινηθει ..
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ εχει να κανει με την αποροφηση 2 τραπεζικων επιχειρησεων σε 2 τελικα συστημικες ..πληρως ελεγχομενες απο ΑΑΔΕ.

Η στοχευμένη διαλυση του επιχειρηματικου ιστου ειναι ορατη σε ολους τους πολιτες.

Κανεις δεν μπορει να επιβιωσει σε ενα συστημα ρεμουλας πλιατσικου απο πολιτικους δικηγορους κ.α. παρα μονο να κανει κλεφτοπολεμο μεχρι να μπορεσει να φυγει απο την χωρα που διαμελιζεται χωρις Ελληνες πια.

Ο κλεφτοπολεμος καποτε οταν δεν θα υπαρχει οριστικα ψωμι θα γινει ανταρτοπολεμος αλλα τοτε θα ειναι αργα .
Οι ληστοσυμοριτες της πολιτικής γνωριζουν πως να κατευνασουν και να εξαγορασουν συνειδησεις επαγγελομενοι οτι εμεις ειμαστε καλυτεροι οι "αλλοι" ηταν διεφθαρμενοι ...γιατι αυτοι ειναι αγγελοι ..

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: