Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Βρέθηκε η σορός του δημοσιογράφου Jamal Khashoggi σε πηγάδι στην Κωνσταντινούπολη

Βρέθηκε η σορός του δημοσιογράφου Jamal Khashoggi σε πηγάδι στην Κωνσταντινούπολη

Στον κήπο του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε το πτώμα του Khashoggi
Το πτώμα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Jamal Khashoggi βρέθηκε σε ένα πηγάδι στην κατοικία του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, φέρεται να δήλωσε ο ηγέτης του Πατριωτικού Κόμματος (VATAN) Ντογού Περιντσέκ στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

«Αξιόπιστες πηγές από την υπηρεσία ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης μου είπαν πως το πτώμα του Khashoggi βρέθηκε σε ένα πηγάδι, που βρίσκεται στον κήπο της κατοικίας του Σαουδάραβα γενικού προξένου», δήλωσε ο Περιντσέκ, σύμφωνα πάντα με το Sputnik.
H διευθύντρια της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) Gina Haspel μεταβαίνει στην Τουρκία, προκειμένου να ενημερωθεί αλλά και να συνδράμει στις έρευνες για την δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.
Η Haspel θα ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την εν εξελίξει έρευνα της δολοφονίας και θα εξετάσει τι ρόλο έπαιξε στη δολοφονία αυτή ο Σαουδάραβας πρίγκηπας Mohammed bin Salman, του οποίου ο δολοφονηθείς ήταν σκληρός επικριτής.
Σημειώνεται πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump υποστήριξε χθες ότι δεν ήταν ικανοποιημένος για τις εξηγήσεις που δόθηκαν από τη Σαουδική Αραβία, η οποία υποστήριξε ότι ο δημοσιογράφος έπεσε νεκρός ύστερα από καυγά στο προξενείο

www.bankingnews.gr

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: