Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

19,000,000€ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Χατζηαναγνώστου Γιώργος

Ανεξάρτητα του φαντασιακου η μη του γεγονοτος η ιστορία εκφραζει μια πραγματικοτητα που υπαρχει αλλα κρυωεται επιμελως .

19.000.000 € .Δηλαδη 3,600 εργαζομενοι πληρωμενοι επι 1χρονο με βασικο μισθο ...Καλαλαβαινετε σε τι κρατος ζουμε ,με πολιτικους απατεωνες που οταν ανεβαινουν στα εδρανα να μιλησουν θεωρουν οτι οι απο κατω ειναι ιθαγενεις που με το στομα ανοικτο κοιτουν σαν μανα εξ ουρανου βλεπουν ¨σωτηρες¨" που για ενα κομματι ψωμι τους επιτρεπουν αυτα τα πολιτικα σκουπιδια να επιβιωσουν.
Καταργηση ολων των προνομιων των αθλιων ..Ειναι απολυτα βεβαιο οτι στις επομενες εκλογές και την καταρευση της παρεουλας τα σκανδαλα που θα βγουν στην επιφανεια θα τους οδηγησουν με βραχιολακια στον Κορυδαλλο .....

Η σηψη του πολιτικου συστηματος ειναι τοσο μεγαλη που δεν διορθωνεται οταν οι κηφηνες της πολιτικης ζωης ειναι τοσο διαβρωμενοι .
Επιζητουν διακαως προφασιζομενοι καθαρση την συμμετοχη των πολιτων στις κομματικες οργανωσεις για να πολεμησουν απο "μεσα" την διαφθορα επιδιωκοντας την εξωθεν καλη μαρτυρια ..


Αργυραίς λόγχαις μάχου και πάντων κρατήσεις.
μτφρ: να μάχεσαι με αργυρές λόγχες (δηλ. να δωροδοκείς) και θα κερδίσεις όλες τις μάχες.

Χρησμός της Πυθίας προς τον Φίλιππο Β’ της Μακεδονίας.

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: