Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Παραγωγική ανασυγκρότηση. Μια Ελληνική ουτοπία..

Χατζηαναγνώστου Γιώργος

Στις τις 19 Οκτωβρίου 2018 επικαιροποιηθηκε ο κατάλογος των σχετικών ουσιών και προμηθευτών που υποχρεούται να δημοσιεύει ο ECHA βάσει του άρθρου 95 παράγραφος 1 του κανονισμού για τα βιοκτόνα προϊόντα (BPR). Οι ουσίες αυτες είναι οι συνδυασμοί δραστικών ουσιών (AS) και ουσιών που παράγουν ένα επικουρικό σύστημα, με τον (τους) τύπο (-ους) προϊόντος (PT) για τον οποίο έχει υποβληθεί φάκελος πλήρες φάκελο ουσίας ") έχει υποβληθεί και γίνει δεκτό / επικυρωμένο από ένα κράτος μέλος στο πλαίσιο του BPR ή της οδηγίας 98/8 / ΕΚ.
Εάν κανείς διαβάσει αυτόν τον κατάλογο θα βρη ελαχιστότατες Ελληνικές επιχειρήσεις μετρημένες στα δάκτυλα του χεριού που συμμετέχουν !!!.


Όλα αυτά που καταλήγουν στο τραπέζι μας η σαν παραγωγή προϊόντων προς τον τελικό καταναλωτή περνάνε μέσα από την πρωτογενή παραγωγή α υλών .

Μιλώντας για ενδογενη παραγωγικη ανασυγκρότηση είναι θλιβερή η κατάσταση στην χώρα μας δείχνοντας το πόσο απέχουμε απο την αυτάρκεια αλλά και την βιομηχανική ανασυγκρότηση της χώρας.

Η χώρα αναλώνεται σε εσωτερικές διενέξεις πολιτικών προσώπων που πρακτικά δεν έχουν καμία σχέση με την παραγωγή αλλά και τις διαδικασίες παραγωγής υπεράξιας εκποιώντας όλους τους πόρους της χώρας.

Καταδικασμένοι σε αργό θάνατο η χώρα χωρίς παραγωγή α υλών δεν μπορεί πάρα να είναι υποχείριο των εκάστοτε ισχυρών παραγωγικών χωρών.
Δεν απορεί κανείς με την κατάντια της χώρας που δεν μπορεί να προστατεύσει τον ορυκτό πλούτο με αποτέλεσμα όλοι οι επιστήμονες να μεταναστεύουν αναγκαστικά.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε οτι όλα τα προϊόντα που εισάγουμε σε ένα κλειστό νομιμαστικό σύστημα είναι η καταστροφή της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: