Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Η ΑΦΩΝΙΑ ΤΗς ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

Χατζηαναγνωστου Γιωργος 
Εντυπωσιακή η αφωνία των πολιτικών σχηματισμών για την δολοφονια..
Τα παραληρήματα των Παπαδημουλη κ.α. δείχνουν το πόσο μακρυά ειναι απο την πραγματικότητα της κοινωνίας ,τον οπορτουνισμό τους αλλα και την αδυναμια χάραξης Εθνικής γραμμης για την Β.Ηπειρο.
Μετα την εγκαταλειψη του πρωτοκολου της Κερκυρας οι πολιτικοί μας έχουν πληρως εγκαταλέιψει ολη την περιοχή στο 'ελεος εθνικοφρονων Αλβανων με τα φαινομενα υφαρπαγ΄΄ης των Ελληνων της Χειμαρας κ.α. να δειχνουν την μικροτητα τους.

Αυτο που έρχεται στα Βαλκάνια σαν αναδιανομ'ή εδαφων μετα την διαλυση της Γιουγκοσλαβίας έχει σαν στόχο την δημιουργία καρατιδίων με υποβόσκουσες εθνοτητες μειονοτικές μεχρις οτου η γεωστρατηγική των ΗΠΑ πρωτιστως να εφαρμοστή σε βαθος χρονου .
Τουρκια Ρωσια Αγγλια Ιταλια Γερμανια παρεμβαινουν τόσο οσο να αντιμετωπιστη ο Σορος και οι "επενδυτικες" του στρατηγικές τόσο όσο να μην δημιουργήσουν νεο μετωπο πολεμικο αμεσσα αλλα εμεσσως πλην σαφως δημιουργουν προυποθεσεις ισχυροποιησης της Αλβανιας του μεγαλεμπορα ναρκωτικών Ραμα αλλά και ισχυροποιησης των Σκοπίων.
Οι εγκλωβισμενοι πολιτικοι των Αθηνων παρατηρουν αμηχανοι αλλα και ανυμποροι ιδεολογικα να χαραξουν στρατηγικη γιατι δεν θελουν να διακινδυνεψουν τις θεσεις εξουσιας τους αλλα και την υποτακτική σχεση με το Βερολινο αλλα και τις ΗΠΑ .
Η εδαφική συρρίκνωση περαν της πληρους υφισταμενης δουλειας των πολιτικών μας προχωρά .
Οι βορειο Ηπειρωτες ειναι στην δυσαρεστη θεση να ειναι Αλβανοι για τους Ελληνες και Ελληνες στην Αλβανια με αποτέλεσμα να μην έχουν πατριδα.
Η αφωνια της ελιτ των Αθηνων τραγικη κατι που ενδυναμωνει τις επιθετικες τακτικες κατα των βορειοηπειρωτων που φαινονται αποφασισμενοι να διατηρησουν την ταυτοτητα τους ομως το "τερας' των Αθηνών ειναι αλλαλο στις κυβερνησεις των Τιρανων.


www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: