Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Η δημοσιονομικη προσαρμογη των χωρων της Ευρωζωνης εφτασε στα ορια της.

Η δημοσιονομικη προσαρμογη των χωρων της Ευρωζωνης εφτασε στα ορια της.
Και αυτο γιατι οι κυβερνητικες δαπανες για προσαρμογη στην κοινωνικη πιεση που δεχονται οι κυβετνησεις επανηλθαν στα ορια προ κρισης παρα τα οποια ποσα κερδηθηκαν περιπου 1τρις αυτα τα χρονια λεει το Cnbc.
Μεταφραση...
Οι ΗΠΑ βλεπουν ως αγορα 750εκ αριθμοπολιτων την ΕΕ αλλα ταυτοχρονα και ως ανταγωνιστη σε προιοντα.
Ο σχολιασμος περιγραφει οτι επεικεινται κοινωνικες αναταραχες εσωτερικα στην ΕΕ ενω οι ιδιοι (ΗΠΑ) σχεδιαζουν την επομενη μερα βαζοντας ποδι σε Κυπρο και Βαλκανια με μποτα..εξ ου και η σημερινη δηλωση της Ρωσιας για παρεμβαση στην Κυπρο.
Και ολα αυτα γνωστα...μεχρις ενος σημειου..
.Το νεο ειναι οτι τα μηνυματα για ριζικες ανατροπες πολιτικων στην ΕΕ εχει ηδη ερθει εαν δε συνδιαστη και με τις εκλογες ειναι πιο κοντα απο τις εκλογες.

Αυτο το κενο εξουσιας που θα δημιουργηθη και ηδη φαινεται (Μακρον Σαλβινι) οι ΗΠΑ θα το εκμεταλευτουν ακονα και με συμπραξη της αγορας της Τουρκιας ..
.Η Γερμανια φυλαγεται ηδη γνωριζοντας τα θεματα της Deutchebank και τους ελεγχους απο επιτροπες κεφαλαιαγορας για αυτο και ο τσαμπουκας ελιγμου με τον Νοrthstream2 με Ρωσια.
Οι λυκοφιλιες δινουν και παιρνουν και κανεις δεν ασχολειται με τα οικονομικα της Ελλαδας δεδομενου οτι εχουν παραδωσει τα παντα αλλα και τα αριθμητικα νουμερα ειναι μικρα .
Οσο δεν υπαρχει πολεμικη συραξη να ανησυχησουν οι αγορες για την σταθεροτητα εξελιξης των εργων υδρογονανθρακων δεν ανησυχουν οι μεγαλοι.
Οι πολλες επαφες με Πουτιν κλπ προδηλωνουν οτι επικεινται πιο γρηγορα εξελιξεις που θα καθορισουν το μελλον της Ε.Ε.
Προφανως η εμβαθυνση σε Τραπεζικο και στρατιωτικο της Ε.Ε. ολα δειχνουν οτι θα αποτυχει απο την Γαλλογερμανικη βουλιμια να αρπαξουν τα παντα...
 www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: