Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

ΛΑΙΚΑ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Οι παλιοί έλεγαν να προσεχείς που βάζεις την υπογραφή σου και το πουλί σου. Η μαφία λόγω ανομίας είχε ένα κωδικά τιμής οπού ο λόγος ήταν συμβόλαιο.
Σήμερα χωρίς κωδικά τιμής των ανθρώπων κρύβονται όλοι πίσω από νομικά συμβόλαια διαπλοκής που ερμηνεύονται με δημιουργική ασάφεια ενώ κρύβονται οι πολίτικοι μας πίσω από άρθρα 86 αλλά και χαρούμενοι για την υψηλοτάτη αποχή.
Έτσι ευδοκιμούν Άεργοι οπορτουνιστές τύπου Παπαδημουλη, Τσιπρα χωρίς να λογοδοτούν για όσα κάνουν η λένε διαμορφώνοντας μέσα από Μμε κλίμα αοριστολογίας χωρίς μπέσα.

Τα λαικα αμεσοδημοκρατικα δικαστήρια για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην χωρά ίσως είναι πιο απαραίτητα από την φαυλότητα της σημερινής δικαιοσύνης. Το θέμα είναι επίκαιρο λόγω μη ύπαρξης στην χωρά Συνταγματικού Δικαστηρίου διαρκούς με αποτέλεσμα να μαγειρεύονται αιτιολογικές εκθέσεις κομματικά να υπερψηφίζονται και μετά να τρέχει επ αμοιβή νομική ο πολίτης σε ειρηνοδικεία συμβούλιο της επικράτειας κλπ σε ένα φαύλο σκόπιμα δημιουργούμενο κύκλο νομιμοφάνειας.
Ο λόγος μου συμβόλαιο σαν λεκτικός τηρούμενος όρος άφορα ανθρώπους που φοράνε "παντελόνια" όπως έλεγαν οι παλιοί.
Οι σημερινοί με "φουστάνια" λόγοι αναδεικνύουν την σύγχυση που επιβαλεται στην κοινωνία που ζη μέσα στην ανέχεια τη. Πορνεία τα ναρκωτικά την κατάθλιψη αλλά εκπαιδεύεται να λέει "είμαι καλά υπάρχουν και χειρότερα δες το ηφαίστειο που έκανε τσουναμι άρα καλά είμαστε"
Ναι αλλά υπάρχουν και καλύτερα όταν υπάρχουν άξιες...



www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: