Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ

Χατζηαναγνώστου Γιώργος

Ακούγοντας τον Τσακαλωτο να μοιράζει δις σε ένα σύστημα οπού οι Τράπεζες είναι αξιόπιστες (sic) οπού εξαγοράζει το δάνειο του ΔΝΤ (sic) με μαξιλαράκι 25 δις που δεν υπάρχουν πρακτικά αλλά θεωρητικά θέλοντας να αποφύγει Αμερικάνικο δάκτυλο έλεγχου.. θα πιστέψει κανείς ότι η χωρά ευημερεί. Θα βγη λέει στις αγορές όταν αυτός θέλει δεν έχει ανάγκη (sic) όταν όλες οι χώρες ζουν μεσώ έκδοσης ομόλογων. Φαυλότητα άεργων που ζουν πλουσιοπάροχα σε βάρος της κοινωνίας με μαξιλαράκια εκτός Ελλάδας.. Αυτή οι χωρά με τους ψεύτες λαικιστες που μιλάνε για κοινωνική ατζέντα ενώ εσκεμενα φτωχοποιουν την χωρά δεν έχει γιατριά όσο η κομματοκρατια των άεργων βασιλεύει.
Σκοπίμως ξεχνάνε ότι η fed Aνεβαζει τα επιτόκια συμπαρασυρωντας τα πάντα ενόσω η "ανάπτυξη" της χωράς είναι 2% και αυτό πλασματικό. Κατά συνεπεία κάθε ομόλογο όταν βγούμε στις αγορές θα μας βυθίζει σε περαιτέρω χρέη μη δυνάμενα να πληρωθούν.
Σημειωτέον ότι η στοχευμενη από ΗΠΑ Κίνα της ΕΚΤ με εμπορικό πόλεμο καταστρέφει κυριολεκτικά δείκτες ανάπτυξης της Ε. Ε. πέραν των προβλημάτων συνοχής της.
Εντέλει οι διαχειριστές του πορτοφολιού τηςε Ελλάδας κοροιιδευουν με παραπληροφόρηση.
Τα έμμισθα μίντια αναπαραγωντας αερολογίες με μισαδια πληροφοριών που οδηγούν σε στρεβλές αναλύσεις ψευδείς πρακτικά.
Άθλιοι ψεύτες παρτακηδες στηρίζονται στα παπαγαλάκια και την ελλιπή πληροφόρηση των πολιτών πως λειτουργεί το άυλο χρηματοπιστωτικό σύστημα μπερδεύοντας σκόπιμα τον λαό.
Και ενόσω η κατρακυλά της οικονομίας είναι εμφανής αδυνατούν οι πολίτικοι να διαχωρίσουν τα νομισματικά τα βιομηχανικά και τα οικονομικά συστήματα που εμπλέκονται αλληλένδετα αυτοχρηζομενοι όλοι σαν οικονομολόγοι η τεχνοκράτες φοροτεχνικοί.
Και αυτό δεν γίνεται από άγνοια αλλά γίνεται μόνο και μόνο να προστεψουν το κύρος τους και την ατομική τους ταμειακή πρόσοδο.
Όταν λες την μίση αλήθεια λες ψέματα σκόπιμα.

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: