Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Χατζηαναγνώστου Γιώργος
"΄Εν αρχή ην ο λόγος" .
Ακολούθησε ο τουρισμός οι επενδύσεις και η οικονομική διάλυση της Ελλάδας.

Η αμοιβή των αχθοφόρων που μεταφέρουν βαλίτσες των επισκεπτών στα σκαλιά του Αδη αγγίζουν μόλις και μετά βίας τον υποκατοτατο ελάχιστο μισθό των εργαζομένων στα σκαλίά του τρόμου της εκάστοτε καλντέρας οπού δεν μπορούν οι τετράποδοι ημίονοι να ανεβούν η
να κατεβούν.

Η εξισορρόπηση του μισθού έρχεται από τα φιλοδωρήματα καλή τη πίστη των τουριστών με μίνιμουμ 30φορές σε ήπιες σαιζόν και μάξιμουμ 70φορές στο πικ της σαιζόν με ανεβοκατέβασμα των βαλιτσών που είναι γεμάτες με noodleς και όλα τα προς βρώση ζυμαρικά που μαγειρεύονται σε βραστήρα για λόγους οικονομίας των τουριστών.


Το μερίδιο του λέοντος νέμονται οι Αλβανοί ομιλούντες ελαφρά τα Ελληνικά διότι δεν δυστροπούν σε 40βαθμους με 2 βαλίτσες στις απότομες κατηφόρες με τα ανισοϋψή μικρά δυσκολόχρηστα σκαλιά καθόδου στον Άδη την ώρα που μια τρύπα "κατοικία" (εαν βρεθή) στοιχιζει 500€.


Για να γίνει σαφές γιατί είναι κάθοδος
στον ΑΔΗ η προώθηση υπηρεσιών τουρισμού οπού δεν υπάρχει φως και επικρατεί σκοταδισμός αρκεί κανείς να ελέγξει τους ιδιοκτήτες των
"'επενδύσεων" όπου είναι
εξωχώριες επιχειρήσεις με
αλλοδαπούς ιδιοκτήτες.

Εξυπακούεται ότι μαζί με την επένδυση εξάγουν και εργασία

εισάγοντας eργαζομένος από τις ασιατικές χώρες τους σε ομόγλωσσους ομοθρήσκους προσφέροντας eργασία σαν μπριγάδα που ακολουθεί τους ιδιοκτήτες εκτοπίζοντας τους γηγενείς. 


Ακόμα ακόμα και οι φωτογράφοι που στριμώχνονται για μια φώτο είναι μέλη της μπριγάδας των ιδιοκτήτων χωρίς να μένει χώρος εργασιας για τους άνεργους εγκλωβισμένους από τις" επενδύσεις "ντόπιους.



Η διάλυση της οικονομίας συνεχίζεται με άραβες ή ανατολικού μπλοκ ανασφάλιστους μη ομιλούντες την Ελληνικήν ωρομίσθιους των 40€ ημερησίως .

Σε κάθε εργοτάξιο επισκευής η ανακατασκευής τουριστικού kαταλύματος η βεβαία αναβάθμιση των ανασφάλιστων Αράβων ή
Ρομά που δεν ομιλούν την Ελληνική είναι αυτοδίκαια από μεριάς εργοδότη λόγω καλής "οικονομικης"
προσαρμογής του εργαζόμενου ανεξάρτητα εάν δεν μπορεί ούτε να καν να διαβάσει τα υλικά και την χρήση τους σε προϊόντα που χρησιμοποιεί για να παράξει έργο ολικά δε αδύνατον να καταλάβει τις εφαρμογές τους στα Ελληνικά.

Για δε την ποιότητα κατασκευών ας μην γίνεται λόγος.

Οι εργοδηγοί-aρχιτέκτονες κ. α. λόγω ανεργίας σιωπηλά αποδέχονται την κατάσταση χωρίς κανένα κωδικά ασφάλειας και τήρησης προδιαγραφών ΚΕΝΑΚ κ.α.

Η παρατεταμένη και επί σκοπώ της πολιτικής ηγεσίας στοχευμένη ανεργία των γηγενών οδηγεί σε πλήρη αποβιομηχανοποίηση της χωράς σε βαθειά απόσυρση από την παραγωγική κουλτούρα οθώντας τους εναπομείναντες σε αυτή την χώρα σε καταναγκαστικά έργα αχθοφόρου η στην καλύτερη περίπτωση ανειδίκευτου γκαρσονιού βυθίζοντας το ΑΕΠ της χωράς στον Αδη και τα εμπορικά ισοζυγία στα τάρταρα.

Τα 17δις$ του τουρισμού ουδόλως ευνοούν την παραγωγική ικανότητα της χώρας οδηγώντας την χώρα πιο βαθειά στον έλεγχο των εξωχωρίων την ίδια στιγμή που τα έξοδα ταξιδίου καλύπτονται σε κάθε ένα ηγετικό στέλεχος που αναλαμβάνει την προώθηση της χώρας στα σκαλιά του Αδη.....

Αυτό λέγεται ευγενικά παράδοση κυριαρχίας σε μονοπωλιακούς ομίλους εξωχώριων παραδείσων και απώλεια Εθνικής κυριαρχίας.

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: