Κυριακή 19 Μαΐου 2019

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙς ΠΕΔΙΩΝ


Χατζηαναγνωστου Γιωργος

Δεν χρειάζεται πολύ φαντασία για να καταλάβει κανείς τις προετοιμασίες εκκαθάρισης διαφόρων σε Μμ.ανατολη Μεσογειο Βαλκάνια.
Και όσο προχωράμε προς την τελική εξόρυξη διανομή όλοι θα δείχνουν τα δόντια τους τόσο οσο να μην τα σπάσουν αμετάκλητα.

Ίσως πάρει χρόνο ακόμα και αυτό συνδέεται αμέσα με τις επιλογές των ΗΠΑ για διάλυση οικονομική του γερμανοτουρκικου άξονα χωρίς να κατάρευση το οικ σύστημα το χρηματιστηριακό λόγω βίαιων αναταράξεων.

Θεωρείται βέβαιο ότι η Αγγλία για άλλη μια φορά θα παίξει βρώμικο ρόλο στην Κύπρο με προβοκάτσιες.

Για εμάς έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα με κακώς νοούμενη διεθνιστική κυβέρνηση ο ακρωτηριασμός εδαφών θεωρείται βέβαιος.

Τα οικονομικά αδιέξοδα δεν επιτρέπουν αισιοδοξία αλλαγής κλίματος σε όποια κυβέρνηση και εάν εκλεγη

Η οποία εξισορρόπηση δεν μπορει να έρθη από αυτούς που εσκεμμένα την προκαλεσαν.

Ο βρώμικος ρόλος των συμμάχων που αδυμονουν να κατασπαράξουν ότι υγιές υπάρχει στην χώρα δεν έχει αντίπαλο δέος πέραν του κινεζικού δράκου και της Ρωσίας

Ο πόλεμος εναντίον τους ο στρατιωτικός θα ένταθη δεδομένου ότι διακυβευονται ενεργειακά αποθέματα δεκαετιών

Και έτσι δυστυχώς ενώ θα έπρεπε να στραφούμε σε παραγωγή προϊόντων υπεραξίας αναγκαζόμαστε σε εσωστρέφεια διατήρησης των υφισταμενων πόρων χωρίς τραπεζικό σύστημα και με αδυναμια ανταγωνιστικότητας σε παραγωγή.

Ακόμα ακόμα και το λάδι στοχευουν να το εγκλωβίσουν σε 4 ελαιοτριβεία για έλεγχο.

Η διέξοδος των πολιτών αναγκαστικά είναι η φοροαποφυγή και η αυτονομία με εγκρΤεια.

Ο φαύλος κύκλος ύφεσης της χώρας παρά τα υπερπλεονασματα θα επιταχυνθη με ισχυρές ανάγκες του κρατους των ολιγων σε πολεμικό υλικό.

Η αυτονομία σε κτηνοτροφικά αγροτικά προϊόντα έσχατη λύση πριν οδηγηθεί η χώρα σε Βενεζουελα της Ευρώπης με την είσοδο 4000000 μουσουλμάνων που περιμένουν στην Μ.Ασιά για να ζήσουν σε κάποια Γερμανία ίσως καλύτερα χωρίς όμως να τους επιτρέπεται η έξοδος.

Δύσκολες στιγμές για τον Ελληνισμό με αεργους απατριδες κατευθυνόμενους πολιτικούς.

Η επανάσταση των εργατών είναι ουτοπία με την ελεγχόμενη φτωχοποιηση και έλεγχο των μαζών μέσω κοινωνικής μερικης πρόνοιας.

Την εποχή μετά το 44 τζάκια πολλά έβγαλαν χρήματα από εμπλοκές σε μεταπολεμικά εμπορικά παιχνίδια και σχεδια τύπου Μάρσαλ

Ζούμε ακριβώς τις ίδιες συναλλαγές σε ΔΕΗ ΟΤΕ κλπ με άλλον τρόπο.

Ας ελπίσουμε ότι η ιδιοσυστασια των Ελλήνων θα επικράτηση όπως το 1821 απέναντι στον τυχοδιωκτισμό αεργων της πολιτικής εν όψει εκλογών και το έργο που τους επιβάλεται να παράγουν .

www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: