Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕς ΑΓΟΡΑΣ

Προσαρμογή σε νεες συνθηκες αγορας.
Απο τα κλασσικα διηνεκη προβλήματα των μικρομεσιαων ιδιαιτερα ειναι η μη προσαρμογή σε νεους ορους αγορας.
Λιγο η τεχνολογια λιγο το δικτυο λιγο η ανασφαλεια λιγο η οικονομικη κριση αλλάζουν ριζικα τις μεθοδολογιες παραγωγης τα δικτυα διανομης το χρηματοοικονομικο περιβαλλον .
Η ανασφαλεια και το ρισκο που δεν μπορει να αναλαβουν οι μικρομεσαιοι βολεμενοι στο παρελθον η σε παραγωγικες διαδικασιες η προιοντα παρωχημενα τους οδηγει σε αφανισμο.
Το ζης σε καθε μικρομεσαιο που με δικαιολογιες προσπαθει να πη "φταιει η αγορα" "δεν εχει δουλεια" υψηλη φορολογηση".
Σε καθε περιπτωση φατινε οι αλλοι και οχι οι Μικροεμεσαιοι που δεν καινοτομουν δεν αφουγκραζονται τις νεες συνθηκες και περιμενουν το κρατος να δωση λυση .

Αυτο ειναι εν μερει σωστο πολιτικα ομως η κουλτουρα του εφησυχασμου σε υπαρχοντα δικτυα και μεθοδολογιες παραγωγης στους Μικρομεσαιους που δεν εχουν οραμα και δεν προσαρμοζονται στον ανταγωνισμο απο υπερδυναμεις ειναι καταδικασμενες σε αργο αφανισμο.
Η παραγωγη προιοντων απαιτει κοπο χρονο καινοτομια εφευρετικοτητα κατι που το πολυδαιδαλο του τρομαζει η στην καλυτερη περιπτωση αδρανοποιει τον μη ικανο .
Ακομα και σε περιοδους κρισης ευκαιριες υπαρχουν .
Σε καμμια περιπτωση ομως δεν ανακοινωνονται σε καθε αδαη που θελει να μαθει απο περιεργεια πονηρη ειτε ειναι συμβουλος ειτε Τραπεζικο στελεχος ειτε ειτε ..
Τα βιομηχανικα παραγωγικα προιοντα εμφανιζονται οταν υπαρχει η ωριμανση της σκεψης και της παραγωγης .
Πανακεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

 www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: