Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Αύριο ανοίγουν όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα και αίρονται οι περιορισμοί.

Xατζηαναγνωστου Γιωργος
Αύριο ανοίγουν όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα και αίρονται οι περιορισμοί.

Το γεγονός θα σκίαση την Κίνα ,την ΗΠΑ,την Μ. Βρεττανια που θα τρέξουν να έρθουν σαν τουρίστες στην Ελλάδα αίροντας κ αυτές τις οποίες απαγορεύσεις.

Ταυτοχρονα οι υπερεξουσίες της κυβέρνησης ακυρώνονται και δεν θα ακούμε τον Χαρδαλιά να διαβάζει τα γραμμένα πάνω από το γυαλί κ τον Τσιοδρα επιστημονικα να εξηγεί πως δεν θα πεθάνει κανείς από κορωνοιο αλλά από την ολική οικονομική καταστροφή που του σχεδίασαν (επιστημονικά πάντα).

Οι πτωχεύσεις απαγορεύονται και καλούνται οι πολίτες να πάρουν δάνεια από τις επιδοτούμενες Τραπεζικές επιχειρήσεις με εγγύηση τα ζωτικά όργανα του πολίτη.

Σπλήνα ,νεφρά,μάτια,καρδιά, εκτιμώνται με βάση πίνακα που θα εκδώσουν ορκωτοί εκτιμητές διαπραγματευτές της ανθρώπινης ζωής.


Θα μπορούσε κανείς να γράφει ώρες σατυρικά υποτιθέμενα σενάρια που τεχνοκρατικά όλοι οι βολεμενοι άεργοι της πολιτικής εξυφαίνουν ελέγχοντας κ καταστρέφοντας ανθρώπινες ζωές.

Μα Το Δία ταύτα 😊.
Κανένα πικ κορωνοιου δεν υπάρχει, καμμια υπερεξουσια αντιδημοκρατικη περασμένη με ΠΝΠ δεν επιστρέφεται.

Τα χρέη των κρατών θα εκτοξευτούν μαζικά σε τετράκις δις $ κάνοντας απλησίαστα τα τρόφιμα για τον μέσο πολίτη.

Η ανέχεια κ η φτώχεια θα εγκλωβίσουν τον πολίτη του μεροκάματου στην πορεία ανταγωνισμου του κόστους παραγωγής των χωρών που παράγουν (η Ελλάδα δεν συγκαταλέγεται στις χώρες με πρωτογενή παραγωγή).

Ο τελευταίος τροχός της αμαξάς (Ελλαδα) με αέργους πολιτικούς όσο και να ψελλίζουν ότι χαράζουν στρατηγική είναι απλά πιόνια στην εκάστοτε σκακιέρα γεωπολιτικης και άγονται κ φέρονται όπου "τα αρπάξουν"κατά το κοινώς λεγόμενο.
 www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: