Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Αναγκαστικός εγκλεισμός σε ψυχιατρείο για όποιους δεν τηρούν την καραντίνα στη Σαξωνία!

Αναγκαστικός εγκλεισμός σε ψυχιατρείο για όποιους δεν τηρούν την καραντίνα στη Σαξωνία!

από resist

Coronavirus-Sachsen-schliesst-Schulen-und-Kitas

Όποιος  βρίσκεται στη Σαξονία και δεν  τηρεί την καραντίνα , θα  αντιμετωπίζει αυστηρές ποινές. Η ομοσπονδιακή πολιτεία έχει εκκενώσει δύο δωδεκάδες δωμάτια σε ψυχιατρικές κλινικές, όπου η αστυνομία θα επιτηρεί τους ανυπάκουους πολίτες!

Η  Υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων της Σαξονίας , Petra Köpping του Σοσιαλιστικού κόμματος , δήλωσε ότι  σε ορισμένες  περιπτώσεις ο αναγκαστικός εγκλεισμός  πολιτών είναι απαραίτητος για την εκτέλεση των κυβερνητικών εντολών.

Η ίδια με έγγραφό  της προς το Υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων της χώρας , ζητά την σύλληψη και εγκλεισμό σε ψυχιατρική μονάδα για όποιους δεν τηρούν  τον κατ' οίκον περιορισμό στην Σαξονία.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ήδη εκκενώσει  22 δωμάτια στις ψυχιατρικές κλινικές στο Altscherbitz, Arnsdorf, Großschweidnitz και Rodewisch, όπου θα μεταφέρονται προς σωφρονισμό  οι τυχόν αντιρρησίες.  Η αστυνομία θα πρέπει να τους φυλάτει.

"Είναι σημαντικό για την υγεία και τη ζωή όλων μας να συμμορφώνονται οι άνθρωποι με τις παραγγελίες καραντίνας των υγειονομικών αρχών", ανέφερε στο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό της Γερμανιας, η  Υπουργός Petra Köpping ...

dimpenews. com

 www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: