Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

ΝΙΚΟΛΑΕΦ


 κατάσταση στην κατεύθυνση Nikolaev-Krivoy Rog
από τις 16.00, 11 Αυγούστου 2022

▪️Στις 9 Αυγούστου, ένας σύμβουλος του επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας είπε ότι οι δηλώσεις για την επερχόμενη αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη Χερσώνα ήταν «μέρος της ενημέρωσης και της ψυχολογικής επιχείρησης».

Αυτά τα λόγια είναι απλώς μια προσπάθεια να βάλουμε ένα καλό πρόσωπο σε ένα κακό παιχνίδι: κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, οι ουκρανικοί σχηματισμοί προσπάθησαν επανειλημμένα να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση του Kherson και της Nova Kakhovka.

Ωστόσο, απλώς απέτυχαν να επιτύχουν ορατή επιτυχία σε κανέναν από τους τομείς: οι ρωσικές μονάδες απέκρουσαν όλες τις προσπάθειες τοπικών επιθέσεων από τις αριθμητικά ανώτερες δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και τους προκάλεσαν σημαντικές απώλειες.

▪️Παρά τις δηλώσεις πολιτικών του Κιέβου, η ουκρανική διοίκηση δεν εγκαταλείπει τα σχέδια για επίθεση στη Χερσώνα. Σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, η εναλλαγή του προσωπικού συνεχίζεται, οι απώλειες αναπληρώνονται.

▪️Ρωσικό πυροβολικό και αεροπορία έπληξαν ουκρανικές θέσεις σε Νικολάεφ, Ποσάντ-Ποκρόφσκι, Μπλαγοντάτνι, Μπελάγια Κρίνιτσα, Ζελενοντόλσκ και Οσοκόροβκα.

▪️Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν αποκαταστήσει και σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το αεροδρόμιο Kulbakino στα ανατολικά προάστια του Νικολάεφ για τον προορισμό του.
www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: