Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

οι περισσότερες ΜΚΟ είναι εργαλεία πολιτικής των μυστικών υπηρεσιών,

Όποιος δεν κατάλαβε ακόμη ότι οι περισσότερες ΜΚΟ είναι εργαλεία πολιτικής των μυστικών υπηρεσιών, δεν έχει καταλάβει τίποτε. 


Τρέχει το παραδάκι για να εκμαυλίζονται και να σταυλίζονται οι γενίτσαροι, που νομίζουν ότι υπερασπίζονται ανθρώπινα δικαιώματα, ελευθερίες κ.ο.κ. και καλούνται να αναλάβουν και πιο τραμπούκικους ρόλους, του "έγχρωμου επαναστάτη", όταν πρέπει


. Στην περίπτωσή μας οι Γεωργιανοί διαδηλωτές κατά μιας μετριοπαθούς, πραγματιστικής κυβέρνησης, που δεν θέλει να εφαρμόσει κυρώσεις κατά της #Russia, όπως θέλει να την υποχρεώσει η πολιτισμένη και όλο και πιο φασίζουσα Δύση μας, εναντιώνονται σε νόμο, που θα τους ελέγχει και θα βαφτίζει "ξένο πράκτορα" όποιον στηρίζει τη δραστηριότητά του σε ξένο χρήμα. 



Ο νόμος αυτός εφευρέθηκε στις #USA, ισχύουν παρόμοιες διατάξεις του από την εποχή του μακαρθισμού, προετοιμάζει κάτι αντίστοιχο η #EU, αλλά η παγκόσμια δημοσιογραφική καφρίλα μας λέει ότι ο νόμος αυτός υπάρχει μόνο στη #Russia και ότι οι διαδηλωτές είναι κατά της #Ρωσία|ς, ενώ η κυβέρνηση υπέρ. Φανταστείτε ότι η #Georgia δεν έχει καν κανονικές διπλωματικές σχέσεις με τη Ρωσία, οι δύο χώρες δεν έχουν καν πρεσβείες η μια στην άλλη, αλλά εμείς "μαθαίνουμε" ως ηλίθιοι ότι οι Ρώσοι φταίνε και για τις διαδηλώσεις στο #Tbilisi...

 Η μόνη λύση είναι οι λαοί και οι κυρίαρχες κυβερνήσεις τους να αποφασίζουν πώς, πόσο και με ποιον θέλουν να συνεργάζονται, διαφορετικά ομαλότητα στη διεθνή παγκόσμια τάξη δεν πρόκειται να επανέλθει.


www.fotavgeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: